Τα ερωτικά σκάνδαλα του κ. Δ.Ν.Τ! Δεν είναι η πρώτη φορά που παρενόχλησε σεξουαλικά!

Μπορεί να αιφνιδίασε Ευρώπη και Αμερική η είδηση βόμβα ότι ο ισχυρός άντρας του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου κ. Dominique Strauss Kahn συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Κένενντι με την κατηγορία ότι προσπάθησε να βιάσει 32χρονη καμαρίερα σε πολυτελές ξενοδοχείο του Μανχάταν, αλλά στη Γαλλία όλοι ξέρουν ότι η ερωτική του ζώη είναι κάτι παραπάνω από ….έντονη.

Τα ερωτικά παραστρατήματα του κ . Καν έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ενώ ο ίδιος αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνωμή όταν βγήκε στη φόρα ότι απάτησε τη σύζυγό του και γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων στη Γαλλία Anne Sinclair.

H ερωμένη του τότε ήταν η οικονομολόγος από την Ουγγαρία Piroska Nagy, η οποία εργαζόταν στο Δ.Ν.Τ το 2008.


Όταν μαθεύτηκε ο δεσμός τους, έγινε έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο Καν είχε χρσησιμοποιήσει την ισχυρή του θέση στον οργανισμό για να προσελκύσει στο κρεβάτι του την ξανθιά οικονομολόγο, κάτι που δεν προέκυψε από τα στοιχεία.

Βγήκε όμως τότε δημόσια και ζήτησε συγνώμη από τη σύζυγό του η οποία επίσης δημόσια είχε τότε δηλώσει ότι τον αγαπάει και ότι τον…συγχωρεί για το επιπόλαιο παραστράτημά του!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό… Η νεαρή δημοσιογράφος και συγγραφέας Tristane Banon, περιέγραψε τον τρόπο που ο Καν την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν πήγε στο γραφεί του για να του πάρει συνέντευξη.

Η Τristane περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο την παρενόχλησε πολύ γραφικά αλλά δικαιολογείται ότι δεν έκανε επίσημη καταγγελία για να μην χαρακτηριστεί ως η κοπέλα που κατηγόρησε τον πολιτικό!


H Tristane περιγράφει ότι ο Στρος Καν της έκλεισε ραντεβού σε ένα άδειο διαμέρισμα για την συνέντευξη και ότι σε όλη τη διάρκεια που του έκανε ερωτήσεις εκείνος ήθελε να της πιάνει το χέρι!

Μετά το χέρι προχώρησε στο μπράτσο και μετά τα πράγματα έγιναν …χειρότερα. Μετά προσπάθησε να της ξεκουμπώσει το παντελόνι, ενώ η κοπέλα προσπαθούσε να βρει τρόπου να ξεφύγει.

Πάλαιψαν , εκείνη τον κλώτσησε και έτσι γλίτωσε όπως περιγράφει και η ίδια.

Δες εδώ την όμορφη συγγραφέα να περιγράφει σε εκπομπή την τραυματική της εμπειρία με τον ισχυρό άνδρα του Δ.Ν.Τ
Bέβαια όταν αναφέρει το όνομα ακούγεται ένα μπιπ αλλά όλοι πλέον ξέρουν για ποιον χτυπάει η καμπάνα…


Témoignage exclusif : la troisième affaire… by AgoraVox

Και βέβαια, δεν είναι μόνον αυτά… Πολλοί δημοσιογράφοι κυρίως ανώνυμα έχουν σπέυσει να κατηγορήσουν τον Καν για την μανία του να διεκδικεί ερωτικά όποια γυναίκα του κινήσει το ενδιαφέρον…

Read More

And More