Τα «έσπασαν» Δημητρίου-Γιαννιάς-Χολίδης-Παπαδοπούλου: Η συνεργασία τους ακυρώθηκε οριστικά!

Η Άντζελα Δημητρίου, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Χολίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχαν προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή την πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, η πρεμιέρα του σχήματος αναβλήθηκε.

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Το Πρωινό», προβλήθηκαν δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου, η οποία δήλωσε πώς η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή και ξεκαθάρισε πώς υπήρξε μια καθυστέρηση για τεχνικούς λόγους και όχι κάτι άλλο.

«Η πρεμιέρα αναβλήθηκε γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι τεχνικά. Θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή. Είναι ο Ρήγος στις χορογραφίες και θέλει να βγάλει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Όπως πέρσι στο Έναστρον και όπως συμβαίνει σε πολλά σχήματα, είχαμε μια αναβολή για τεχνικούς λόγους. Όλα τα άλλα που ακούς και που γράφονται δεν ισχύουν. Δε συμβαίνει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Πριν λίγη ώρα, ωστόσο, ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοινώνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους πώς το πολυαναμενόμενο σχήμα δεν θα ξεκινήσει ποτέ, αφού η συνεργασία αυτή ακυρώθηκε οριστικά.

Διάβασε τι έγραψε:

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους.

2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.

3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.

Γιώργος Γιαννιάς

Δες την ανάρτηση του τραγουδιστή:

Το TLIFE επικοινώνησε με τους ιθύνοντες, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την ακύρωση του σχήματος, χωρίς όμως να αποκαλύψουν τι ακριβώς συνέβη και δεν θα δούμε τελικά τους τέσσερις καλλιτέχνες να συμπράττουν επί σκηνής.

Read More

And More