“Tα έσπασε” χθες στον Κιάμο ο A. Kutcher! Φωτογραφίες από το λουλουδοπόλεμο του σταρ του Χόλιγουντ

Tην νυχτερινή ζωή στη Αθήνα θέλησε να γνωρίσει ο Ashton Kutcher και τα έσπασε χθες το βράδυ στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο. Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ βρίσκεται στη χώρα μας και διασκέδασε με τον… ελληνικό τρόπο.

Λίγο πριν τις 5 το πρωί ο Ashton Kutcher μαζί με την παρέα του βρέθηκε στο Posidonio που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος, με τον Κώστα Μαρτάκη και την Ήβη Αδάμου, θέλοντας να γνωρίσει τα μπουζούκια και να διασκεδάσει με ένα ατόφιο λαϊκό πρόγραμμα των γνωστών τραγουδιστών.

Ήρθε μαζί με μεγάλη παρέα. Φάνηκε να διασκεδάζει πολύ και χόρευε με τους φίλους του. Νομίζω ότι του άρεσε και πέρασε πολύ καλά. Ήταν ιδιαίτερα ευγενικός”, αναφέρει στο TLIFE άνθρωπος από το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου που τον είδε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, παρόλο που ο Ashton δεν γνωρίζει τα ελληνικά τραγούδια, παρακολουθούσε με ενδιαφέρον το λαϊκό πρόγραμμα, ήπιε το ποτό του και διασκέδασε βλέποντας τους θαμώνες να γλεντούν, πετώντας λουλούδια. Μάλιστα, προσπάθησε η παρουσία του να είναι όσο πιο διακριτική γίνεται και χωρίς καμιά επισημότητα. “Ήταν casual ντυμένος και δεν μας είχε ενημερώσει κάποιος για την άφιξή του. Εμφανίστηκε τυχαία με την παρέα του”, συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Στην αρχή έκατσε σε ένα από τα πίσω τραπέζια και μετά μεταφέρθηκε πρώτο τραπέζι πίστα, όπου απόλαυσε το πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου και δεν σταμάτησε να τον τραβά video και φωτογραφίες. To ενδιαφέρον του τράβηξε πολύ και ο λουλουδοπόλεμος, στον οποίο και επιδόθηκε αμέσως. Πρώτα οι φίλοι του του έριξαν μερικά γαρύφαλα κι έπειτα εκείνος άρχισε να πετά ολόκληρα πανέρια με λουλούδια στην πίστα.

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος ξεκίνησε τη βραδιά του με ένα ποτάκι στο Villa Mercedes. Συνοδευόμενος από μεγάλη παρέα και τους σωματοφύλακές του βρέθηκε στο πάρτυ που κάνει κάθε Πέμπτη η Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας τους θαμώνες άφωνους. Όπως έγραψε και η ίδια η Ναταλία στο twitter της, ο Ashton ήταν μετρημένος και πολύ ευγενικός και ευδιάθετος.

Παρόλο που έχει χωρίσει πρόσφατα με την Demi Moore, δεν φαινόταν και ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Αντίθετα ήταν πολύ κεφάτος και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η εμφάνισή του στην Ελλάδα έκανε πολλές κοπέλες να καρδιοχτυπήσουν, ενώ ενθουσιασμένη που τον είδε στο “Villa Mercedes”, ήταν και η Έλενα Παπαβασιλείου. “Ήταν ψηλός, γοητευτικός, άνετος με την παρέα του, χόρευε και διασκέδαζε”, ανέφερε η νεαρή παρουσιάστρια στο “Πρωινό mou”.

Read More

And More