Τα γενέθλια του Γιώργου Παπαδάκη!

Τα γενέθλια του Γιώργου Παπαδάκη! | tlife.gr

Φαντάζει σαν χθες κι όμως πέρασαν είκοσι ολόκληρα χρόνια, από εκείνο το πρωινό του 1990 που για πρώτη φορά ο Γιώργος Παπαδάκης έβαλε το ξυπνητήρι του να χτυπήσει νωρίς , πολύ νωρίς , φόρεσε το πιο γλυκό του χαμόγελο και στις 7.00 το πρωί , είπε στους τηλεθεατές «Καλημέρα Ελλάδα».

Είκοσι χρόνια μετά και ο γνωστός δημοσιογράφος δεν εξακολουθεί να βρίσκεται απλώς στις τηλεοπτικές επάλξεις ,αλλά εξακολουθεί να κάνει ακούραστος πρωταθλητισμό ,δείχνοντας τις περισσότερες φορές ,την …πλάτη του στο ανταγωνισμό.

Έτσι, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έστησαν τις προάλλες μία μικρή γιορτή προς τιμήν του, προκειμένου να του ευχηθούν να τα εκατοστίσει, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1, κ. Μίνω Κυριακού. Για χάρη του Γιώργου Παπαδάκη δε, ξύπνησαν νωρίς και όλα τα λαμπερά πρόσωπα του καναλιού (Θέμος Αναστασιάδης, Τατιάνα Στεφανίδου, Χρήστος Φερεντίνος, Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος, Γιώργος Λεβέντης, Στρατής Λιαρέλλης, Κατερίνα Γκαγκάκη) , που έσπευσαν να του πουν τα χρόνια τους πολλά από κοντά .

READ more