Τα golden girls που βγάζουν 2,7 εκατομμύρια ευρώ το μήνα!

Τα golden girls που βγάζουν 2,7 εκατομμύρια ευρώ το μήνα! | tlife.gr

Όχι δεν κάναμε λάθος το νούμερο στον τίτλο. Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία λέγεται Carol Bartz και είναι η διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo.Ο μισθός της κάθε μήνα είναι 2,7 εκατομμύρια ευρώ!

Δεύτερη στη λίστα με τις πιο καλά αμοιβόμενες κυρίες είναι Irene Rosenfeld, η οποία κάθεται στην καρέκλα της προέδρου της εταιρείας τροφίμων Kraft. O μισθός της είναι 1,7 εκατομμύρια ευρώ το μήνα. Δηλαδή περίπου 20 ευρώ εκατομμύρια το χρόνο!

Ιrene Rosenfeld

Και δεν είναι μόνο αυτές. Σύμφωνα με στοιχεία της Standard & Poor’s 16 γυναίκες στην Αμερική που είναι επικεφαλής μεγάλων ετιαρειών- οι οποίες βέβαια έχουν αύξηση του τζίρου τους, κερδίζουν πάνω από 910.000 ευρώ το μήνα.

Οι γυναίκες μάνατζερ μεγάλων εταιρειών στην Αμερική έγιναν είδηση αφού έσπασαν κάθε ρεκόρ στις αμοιβές τους οι οποίες αυξήθηκαν κατά πολύ από πέρσι παρά την οικονομική κρίση.

Σίγουρα αυτά τα ποσά μας φαίνονται εξωπραγματικά, δείχνουν όμως τη δύναμη της γυναίκας και ότι αν προσπαθήσει μπορεί όχι μόνο να πιλοτάρει με τεράστια επιτυχία το «σκάφος» αλλά και να βγάλει πάρα πολλά χρήματα…

READ more