Τα καλά της φοράει απόψε η Βίκυ και ανοίγει το πρώτο «Πακέτο» της χρονιάς !

Τα καλά της φοράει απόψε η Βίκυ και ανοίγει το πρώτο «Πακέτο» της χρονιάς ! | tlife.gr
Για έβδομη συνεχόμενη σεζόν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραμένει στον Alpha και από σήμερα ξεκινά ν΄ ανοίγει ολοκαίνουργια «Πακέτα» γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα, χωρίς να λείπουν φυσικά και οι πικρίες και η απογοήτευση.
Στην αποψινή πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», η δημοσιογράφος μας περιμένει για να ανοίξουμε δύο ξεχωριστά πακέτα…
Πρώτος αποστολέας της σεζόν ο 28χρονος Pete που έρχεται από το New Jersey για να βρει τον Έλληνα πατέρα του. Έχει χάσει κάθε επαφή μαζί του από τότε που ήταν 4 ετών, όταν χώρισαν οι γονείς του. Ο Pete έμεινε με την Αμερικανίδα μητέρα του, ενώ ο πατέρας του επέστρεψε στην Ελλάδα και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής. Όσες προσπάθειες και αν έχει κάνει ο Pete τα τελευταία χρόνια για να τον εντοπίσει έχουν αποβεί άκαρπες. Ένα αγόρι με πολλά ερωτηματικά σχετικά με την απουσία του πατέρα του. Όλες οι προσδοκίες και η ελπίδα του νεαρού άνδρα να ξαναδεί τον πατέρα του μετά από 24 χρόνια, βρίσκονται μέσα σε ένα πακέτο που έχει ταξιδέψει από την άλλη άκρη της γης.
Δεύτερη αποστολέας είναι η Φωτεινή, 24 ετών, που στέλνει ένα πακέτο με μια και μοναδική ελπίδα: Να μάθει την αλήθεια. Η Φωτεινή μεγάλωσε σε ένα αυστηρό, ασφυκτικό και υπερπροστατευτικό οικογενειακό περιβάλλον, προκειμένου να μην μάθει ότι ήταν υιοθετημένη. Ήταν αποκλεισμένη από κάθε δραστηριότητα, δεν έπαιζε με άλλα παιδιά, δεν είχε φίλους και κάποια στιγμή οι γονείς της την σταμάτησαν και από το σχολείο. Από εκείνη τη στιγμή ένιωσε πως δε μπορούσε πια να κάνει όνειρα για την ίδια της τη ζωή. Μόλις πριν από πέντε μήνες, όταν η θετή της μητέρα ήταν βαριά άρρωστη, έμαθε από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας ότι είναι υιοθετημένη. Λίγες ημέρες αργότερα η θετή της μητέρα πέθανε και η Φωτεινή μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι.
Σήμερα η Φωτεινή διεκδικεί την αλήθεια και αφηγείται την ιστορία της στην εκπομπή, με σθένος και συνείδηση των γεγονότων που βίωσε. Ψάχνει να βρει τη βιολογική της οικογένεια, τη μητέρα της ή αν έχει αδέρφια. Έχει τη δύναμη, μετά από όλα αυτά που πέρασε, να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Θέλει να κάνει μια νέα αρχή και το Πάμε Πακέτο προσπαθεί να την βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα.

READ more