Τα κανάλια σε εκλογική τροχιά !

Σε εκλογική τροχιά μπαίνουν σιγά-σιγά όλα τα κανάλια, μιας και ο χρόνος για την σημαντική, σημαντικότατη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαίου, έχει ξεκινήσει ,ήδη, να μετρά αντίστροφα. Ετσι, μετά τον ΑΝΤ1 που έχει βγάλει ,ήδη, στον αέρα τις πρώτες πολιτικές, προεκλογικές εκπομπές του με την Μαρία Χούκλη στο τιμόνι τους και το Mega και η ΝΕΤ, αλλά και το Star, προχωρούν στην προσαρμογή του τηλεοπτικού τους προγράμματος στο προεκλογικό κλίμα.

Αποτέλεσμα; Πολλά από εδώ και στο εξής θα είναι τα τηλεοπτικά μας βράδια, όπου στο prime-time των καναλιών θα… εισβάλλουν τα στρογγυλά τραπέζια των πολιτικών συζητήσεων και αναλύσεων. Βέβαια, αξίζει να σας επισημάνουμε, πως πολιτικές εκπομπές εκτός από το prime-time στο οποίο κάναμε ιδιαίτερη αναφορά, γιατί παραδοσιακά οι περισσότεροι από εμάς, βράδυ θα καθήσουμε να δούμε τηλεόραση, θα υπάρχουν στον τηλεοπτικό αέρα και το μεσημέρι, αλλά και τα απογεύματα…

Ξεκινώντας από την ΝΕΤ, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που παραλάβαμε, το πρόγραμμά της όσο αφορά στα εκλογικά, περιλαμβάνει τα εξής :

“…Μέσα από ειδικές πολιτικές εκπομπές, η ΝΕΤ θα μεταφέρει στους Έλληνες πολίτες τον παλμό της προεκλογικής περιόδου.Ειδικότερα, για τις επόμενες ημέρες, θα μεταδοθούν τρεις ωριαίες συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών. Σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 22.00 – 23.00, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρα 19.00 – 20.00, ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» κ. Φώτης Κουβέλης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Πηνελόπη Γαβρά και τον Γιάννη Σκάλκο.

Την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 22.00 – 23.00, η Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη.

Επίσης, στο πλαίσιο της σειράς εκπομπών «ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ», στα στούντιο της ΝΕΤ θα φιλοξενηθούν εκπρόσωποι των 10 κομμάτων και πολιτικών σχηματισμών που εκπροσωπούνται στη Βουλή και την Ευρωβουλή.

Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 24, την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρα 18.15 – 20.00, θα πραγματοποιηθούν τρεις εκπομπές, τις οποίες θα συντονίσουν αντιστοίχως η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, η Ντένια Σαρακίνη και η Χρύσα Ρουμελιώτη…”

Σε πιο έντονους εκλογικούς ρυθμούς όπως ,ήδη, σας είπα “χορεύει” από σήμερα και το Mega :

“…Το MEGA θα μεταδώσει μία σειρά έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών, μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, παρακολουθώντας τη «μάχη» των πολιτικών κομμάτων, στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων ετών.

Από σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου 2012 μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαϊου 2012, στις 15.00, αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο, θα μεταδίδεται η έκτακτη πολιτική εκπομπή με τίτλο «Η ώρα της κάλπης» με τον δημοσιογράφο Αντώνη Φουρλή. Εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων θα καταθέτουν τις απόψεις τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις επικείμενες εκλογές.

Επίσης, το MEGA θα μεταδώσει τρεις έκτακτες βραδινές ενημερωτικές εκπομπές με συντονιστή τον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή: την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 στις 23.00, την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 στις 23.10 και τέλος την Τετάρτη 2 Μαϊου 2012 στις 23.00, με εκπροσώπους όλων των κομμάτων…”

Τέλος και στο Star στήνονται έκτακτα πολιτικά τοκ-σόου και προεκλογικά πάνελ, την παρουσίαση των οποίων έχει αναλάβει η Μάρα Ζαχαρέα. Η πρώτη βραδινή, προεκλογική εκπομπή του καναλιού της κάτω Κηφισιάς θα μεταδωθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 12.15 μετά τα μεσάνυχτα και η δεύτερη το Σάββατο 28 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα.

Read More

And More