Τα “Κλεμμένα” επιστρατεύει το Mega για να βάλει φρένο στην φόρα του “The Voice”!

“The Voice”… Τελικά κατάφερε να ανακατέψει για τα καλά την τηλεοπτική τράπουλα! Το νέο μουσικό τάλεντ-σόου του ΑΝΤ1 από την πρώτη Παρασκευή που έκανε το ντεμπούτο του στους δέκτες μας κατάφερε να σημειώσει μία άκρως θεαματική κούρσα στους πίνακες τηλεθέασης.

Οπως καταλαβαίνετε το παραπάνω γεγονός οι Megaλικοί δεν θα το άφηναν έτσι απλά να συμβαίνει κάθε Παρασκευή… Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να παραδώσουν την βραδινή τους ζώνη αμαχητί στους αντιπάλους και να κάθονται με σταυρωμένα χέρια και να μην κάνουν απολύτως τίποτα.

Ετσι, περνούν στην αντεπίθεση! Πως; Μα επιστρατεύοντας τα αήττητα “Κλεμμένα Ονειρα” , τα οποία αυτή την εποχή λόγω εξελίξεων σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Αποτέλεσμα; Από την άλλη Παρασκευή κάθε βράδυ θα βλέπουμε διπλό, χορταστικό επεισόδιο των “Κλεμμένων” στο prime-time του Mega, μπας και ο “Μαλτέζος” και η παρέα του, καταφέρουν να πατήσουν φρένο στην… φόρα του Αντώνη Ρέμου, της Δέσποινας Βανδή και όλων των υπολοίπων εκεί στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Οσο για την “Εμμα”; Αυτή μετακομίζει κάθε Τρίτη βράδυ στο πρόγραμμα του Mega. Ολα αυτά φυσικά από τις 4 Φλεβάρη και μετά…

Read More

And More