Τα κορίτσια του My Style Rocks πήγαν για φαγητό στο Κολωνάκι! Οι πόζες της Τόνιας με το αγόρι της! [pics]

Τα απογεύματα μας πλέον έχουν… άρωμα μόδας! Ο τρίτος κύκλος του My Style Rocks έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα και ήδη έχει σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί οι περισσότερες παίκτριες να μην τα πάνε αρκετά καλά… μέχρι στιγμής, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι έχουν να δώσουν πολλά στο μέλλον.

Μπορεί τα γυρίσματα να είναι πολύωρα, απαιτητικά και κουραστικά αλλά οι διαγωνιζόμενες του show μόδας του ΣΚΑΪ προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο για εκείνες και τους φίλους τους. Η Τόνια Κούμπα και η Βασιλική Σουλάνη έκαναν ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα και βρέθηκαν σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν νόστιμο φαγητό με την παρέα τους.

Οι δύο παίκτριες του My Style Rocks ήρθαν πιο κοντά μέσα από το παιχνίδι και πλέον βγαίνουν σαν φίλες! Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Βασιλική και η Σουλάνη πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ! Η Τόνια Κούμπα μάλιστα συνοδεύτηκε από τον σύντροφό της, Γεράσιμο, ο οποίος δεν την άφησε στιγμή από το πλευρό του και την είχε αγκαλιά σχεδόν όλο το βράδυ.

Δες φωτογραφίες:

Με τον σύντροφό της, Γεράσιμο

Η Τόνια Κούμπα κατάγεται από τη Μυτιλήνη και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Από την ηλικία των 5 έως 15 ετών ασχολήθηκε με το παιδικό modelling και τη διαφήμιση με παρότρυνση του πατέρα της.

Η Βασιλική έχει καταγωγή από Λευκάδα και Κέρκυρα, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας της είναι δάσκαλος και η μητέρα της ασχολείται με τα οικιακά. Από μικρή της άρεσε να ντύνεται ιδιαίτερα και θυμάται να λέει από παιδί ότι θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Αν και στο σχολείο άκουγε πολλά αρνητικά σχόλια για το εκκεντρικό της στυλ εκείνη δεν πτοήθηκε ποτέ!

Η Βασιλική με καλό της φίλο

Read More

And More