Το beauty μάθημα της ημέρας! Αυτή η γυναίκα κάνει μακιγιάζ στο νοσοκομείο και σε εμπνέει!

Υπάρχουν κάποιες μέρες που έχω τις κλειστές μου. Και σε αυτές τις κλειστές μου μέρες δεν έχω όρεξη καλά- καλά να δω άνθρωπο, πόσο μάλλον να σηκωθώ και να κάνω ένα full face make up (που επίσης… καλά- καλά δεν κάνω όταν έχω τις ανοιχτές μου!). Μέχρι που έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα και διαπίστωσα πόσο όταν δεν είσαι καλά μέσα σου το να πιέσεις τον εαυτό σου για να ομορφύνεις το έξω σου μπορεί να κάνει θαύματα στην ψυχολογία σου! Και δεν έχω καλύτερο παράδειγμα από αυτό εδώ!

Η Amanda Ramirez είναι μόλις 22 ετών και το περασμένο καλοκαίρι διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως αναφέρει το Yahoo Beauty. Αντί να κρυφτεί από τα social media, το μέσο όπου οι άνθρωποι δείχνουν πόσο όμορφοι είναι ή πόσο υπέροχα περνάνε (ένοχη!), άρχισε να δείχνει πώς περνάει μέσα στο νοσοκομείο κάνοντας χημειοθεραπείες. ‘Ομως, σε όλες τις λήψεις που ανέβαζε είχε το τέλειο μακιγιάζ που έκανε η ίδια στον εαυτό της μέσα στο νοσοκομείο.


“Είχα πάντα αγάπη για το μακιγιάζ. Άρχισα να μαθαίνω make up μόνη μου όταν ήμουν 19 χρονών και από τότε ερωτεύτηκα την τέχνη της ομορφιάς.΄Ημουν ακριβώς έτσι πριν τον καρκίνο και είναι και κάτι που με βοήθησε κατά την διάρκεια της θεραπείας. Όταν δείχνεις όμορφη νιώθεις όμορφα!”.


Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα νιώσεις moody στον καναπέ σου γιατί έτσι, σκέψου την Amanda Ramirez και σήκω- βάψου- τελείωνε!

Read More

And More