Τα μάθατε ; Ο “Dr. House” έκανε πάρτι !

Τι κι αν είναι… ιδιότροπος; Τι κι αν είναι… εκκεντρικός; Τι κι αν είναι… ξινός; Κανείς δεν έχει καταφέρει οκτώ χρόνια τώρα να αντισταθεί στην γοητεία του “Dr. House” ! Αποτέλεσμα; Η ομώνυμη σειρά που μεταδίδεται εδώ και καιρό μέσα από την τηλεόραση του Star, να έχει αποκτήσει τρελούς φαν και στην χώρα μας.

Παρά ,όμως, την τεράστια επιτυχία της σειράς σε παγκόσμιο επίπεδο, εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, οι παραγωγοί της και οι πρωταγωνιστές της με πρώτο και καλύτερο βεβαίως-βεβαίως τον διάσημο γιατρό ή αν προτιμάτε τον Χιου Λόρι, αποφάσισαν φέτος και συγκεκριμένα στις 21 Μαίου να ρίξουν αυλαία.

Με αφορμή ,λοιπόν, αυτό το μεγάλο τηλεοπτικό φινάλε, οι συντελεστές της άκρως επιτυχημένης σειράς, έδωσαν ένα μεγάλο πάρτι στο Χόλιγουντ, το οποίο ήταν φυσικά ανάλογο της λάμψης και της επιττυχίας του “Dr. House” ! Ενα πάρτι από το οποίο δεν έλειψε κανείς !

Καλεσμένοι όλοι οι πρωταγωνιστές, χωρίς βέβαια τις άσπρες μπλούζες του Princeton Hospital, αλλά με σμόκιν και μακριές τουαλέτες που υπογράφουν μεγάλοι σχεδιαστές. Το πάρτι, που πραγματοποιήθηκε στο Cicada Club του Λος Άντζελες, το Σάββατο 20/4, τίμησε σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του ο πρόεδρος του FOX, Κέβιν Ρέιλι.

Βλέποντας το μικρόφωνο ο Χιού Λόρι δεν κρατήθηκε και με κοινό τους συναδέλφους του, ξεδίπλωσε το μουσικό του ταλέντο ερμηνεύοντας τραγούδια από το CD του «Let them talk».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς με τα 16 βραβεία EMMY, 2 Χρυσές Σφαίρες και πολλές τιμητικές διακρίσεις ανά τον κόσμο, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το αινιγματικό τελευταίο επεισόδιο με τίτλο «Όλοι πεθαίνουν» (Everybody dies) που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Βέβαια, κανείς δεν αποκάλυψε το τι πραγματικά θα συμβεί, αλλά όλοι υποσχέθηκαν ένα τέλος αντάξιο των 8 χρόνων παρουσίας του σε 66 χώρες και εκατομμύρια τηλεθεατές.

Από το Star δε, που έφερε τις ιστορίες του ιδιότροπου γιατρού στις ζωές μας, προβάλλεται ο 5ος κύκλος κάθε Κυριακή στις 6.00 το απόγευμα !

Read More

And More