Τα μυστικά του «Sex and the city» 2

Τα μυστικά του  «Sex and the city» 2 | tlife.gr

Για τους άντρες το «Sex and the city» είναι όπως για τις γυναίκες το ποδόσφαιρο. Κάτι άγνωστο, περιέργο που ποτέ δεν πρόκειται να ασχοληθούν μαζί του. Απορούν με αυτήν την μανία που έχει κάνει όλες τις γυναίκες να ταυτιστούν με την Κάρι, την Σαμάνθα, τη Σάρλοτ και τη Μιράντα. Ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αυτός ο «Mr. Big» που συνέχεια αναφέρουν στις συζητήσεις τους. Οι περισσότεροι βέβαια θεωρόύν πώς είναι οι ίδιοι αλλά στο τέλος ανακαλύπτουν την αλήθεια.

Έτσι λοιπόν όπως οι άντρες περιμένουν καρτερικά το Μουντιάλ, οι γυναίκες περιμένουν πώς και πώς την πρεμιέρα του Sex and the city 2. Τα εισητήρια που έχουν προπωληθεί ήδη έχουν εξαντληθεί, ενώ η ταινία αναμένεται να ξεπεράσει τα 415 εκατομμυρία δολλάρια παγκοσμίως.

Η δεύτερη ταινία του Sex and the city θέτει το ερώτημα σε όλες εσάς τις γυναίκες για το τι μπορεί να συμβαίνει μετά το «Ναι» που ακολουθεί μία πρόταση γάμου. Οι ζωές των των τεσσάρων πρωταγωνιστριών φεύγουν από την Νέα Υόρκη και μας μεταφέρουν στα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου. Μία εξόρμηση που έρχεται την κατάλληλη στιγμή και ταυτοχρόνα ξεκινάνε πάλι οι αναζητήσεις σχετικά με το γάμο, τους άντρες, τη μητρότητα και ότι άλλο απασχολεί την σημερίνή γυναίκα.

Στην ταινία αυτή θα δούμε εκτός από τις 4 πρωταγωνίστριες και άλλα μεγάλα αστέρια του Hollywood να μπλέκονται στο Sex and the city. H Πενέλοπε Κρουζ, αλλά και η Λάιζα Μινέλι, είναι δύο πρόσωπα τα οποία θα μπουν στις ζωές των τεσσάρων φίλων. Η δε Πενέλοπε Κρουζ θα είναι το «τρίτο πρόσωπο» στην σχέση της Κάρι με τον Mr Big.

Αυτός είναι ο Neo Mils. Τι σχέση έχει με το Sex and the city; Είναι το νέο «σεξουαλικό» παιχνίδι της Σαμάνθα Τζόουνς.

Αν και οι πρωταγωνίστριες στην ταινία δηλώνουν οτι βρίσκονται στο Ντουμπάι, στην πραγματικότητα το μέρος οπού έγιναν τα γυρίσματα είναι το Μαρόκο, καθώς οι αρχές του Ντουμπάι αρνήθηκαν να δώσουν άδεια για να πραγματοποιηθούν οι σκηνές εκεί.

Ήδη στην Αμερική έχουν διοργανωθεί ειδικές βραδιές με θέμα το Sex and the city.

Εν αναμονή λοιπόν για τις 27 Μαϊου για να μάθετε όλα τα μυστικά του Sex and the city 2. Είναι η ημέρα οπού θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόνη ταινία. Μέχρι τότε, εμείς οι γυναίκες θα αρκεστούμε στις λίγες σκηνές που μας προσφέρει το τρέιλερ της ταινίας.

READ more