Τα πάντα για το νέο μεσημεριανό του Star ! Ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν!

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες όχι μέρες, αλλά ολόκληρες εβδομάδες στα Μέσα, σε σχέση με το ολοκαίνουργιο μεσημεριανό που όλο το καλοκαίρι ψήνεται στο Star στους 200 βαθμούς ! Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί μιας και το στήσιμο αυτής της ολοκαίνουργιας εκπομπής, σήμανε και το τέλος του “Super Star”.

Βλέπετε, μπορεί όλα τριγύρω να αλλάζουνε και όλα τα ίδια να μένουν για χρόνια ολόκληρα στην ελληνική τηλεόραση, να ,όμως, που κάποια στιγμή έρχεται και το πλήρωμα του χρόνου και σε όλα μπαίνει μία τελεία, σε όλα έρχεται ένα τέλος. Το τέλος ,λοιπόν, του “Super Star” μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια έμελλε να έρθει φέτος, γεγονός το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και ασχολίαστο, μιας και το τέλος του “Super Star”, όντως είναι κάτι που αποτελεί “είδηση” για όλους εμάς τους πτωχούς πλην τίμιους συντάκτες που ασχολούμαστε με τον μαγικό κόσμο της γυάλινης μικρής μας οθόνης !

Ετσι, το “Super Star” φεύγει και μία ολοκαίνουργια εκπομπή έρχεται στην θέση του. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μεσημεριανό, μέσα από το οποίο οι ιθύνοντες του καναλιού, αισιοδοξούν να τα καταφέρουν και να πιάσουν τον σφιγμό του κόσμου και κυρίως των νέων ανθρώπων, γι ΄αυτό και έχουν βάλει στόχο να στήσουν μία εντελώς φρέσκια και νεανική μεσημεριανή πρόταση.

Αυτός ο σκοπός τους άλλωστε, φαίνεται περίτρανα και από την επιλογή του προσώπου που έκαναν, όσο αφορά στην παρουσίαση. Απ ΄ότι όλα δείχνουν και όπως θα έχετε ήδη διαβάσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μου, το πρόσωπο που του… κλήρωσε και θα πάρει την σκυτάλη μετά την Χριστίνα Λαμπίρη στην μεσημεριανή ζώνη του Star, δεν είναι άλλο από την νέα και ωραία – άπειρη βεβαίως βεβαίως στο… μεσημεριανό τηλε-σπορ – ΝΙκολέτα Ράλλη.

Η Νικολέτα είναι πρώην εστεμμένη, έχει δοκιμάσει την τύχη της και ως ηθοποιός, ενώ ως παρουσιάστρια την έχουμε δει μέχρι τώρα να βουτάει στα τηλεοπτικά νερά, παρουσιάζοντας μόνο νεανικές, μουσικές εκπομπές.

Οπως καταλαβαίνετε ,λοιπόν, η Νικολέτα Ράλλη, για να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και του ανταγωνισμού, θα πρέπει να πλαισιωθεί από έμπειρους και δυνατούς συνεργάτες, οι οποίοι να μπορέσουν να την στηρίξουν και ουσιαστικά να την… “χτίσουν” ως παρουσιάστρια.

Αυτός είναι και ο λόγος που για την θέση της αρχισυνταξίας απ ΄ότι ακούγεται και απ ΄ότι έχουν πιάσει οι κεραίες μου έχει δεχτεί πρόταση η έμπειρη και πάντα σε… τηλεοπτική ετοιμότητα, Μαρία Γιαχνάκη, η οποία έχει πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα στο κοντέρ της και η εμπειρία της, είναι πολύτιμη.

Οσο αφορά τώρα στο μπροστά από τις κάμερες, εκτός από τον Στάθη Παπούλια που όπως σας είπα από χθες απ ΄ότι όλα δείχνουν θα κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το νέο τηλεοπτικό αεράκι που δημιουργείται, θα βρίσκεται και η επί χρόνια αρχισυντάκτρια της Χριστίνας Λαμπίρη, Φραντζέσκα Σαβοργιννάκη, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα, κάτι το οποίο ,όμως, δεν είναι σίγουρο. Το σίγουρο είναι, πως στην εκπομπή θα υπάρξουν και πολλά νέα παιδιά.

Read More

And More