Τα πιο ακριβοπληρωμένα διαζύγια του Hollywood!

Τα πιο ακριβοπληρωμένα διαζύγια του Hollywood! | tlife.gr

Πολλοί τόλμησαν και χώρισαν για ένα καλύτερο αύριο , αλλά κάποιοι το πλήρωσαν… ακριβά!

Μπορεί η Madonna να “αποδεσμεύτηκε” από τον Guy Ritchie μετά από οχτώ χρόνια γάμου, πληρώνοντας 50 εκατομμύρια λίρες, αλλά δεν κατέκτησε και την πρώτη θέση στη λίστα ακριβοπληρωμένων διαζυγίων, αλλά την τέταρτη.

Πρώτος έρχεται ο γνωστός παίχτης του μπάσκετ, Michael Jordan, o oποίος το 1989 παντρεύτηκε την τραπεζική υπάλληλο Juanita Vanoy. Το 2007 πήραν διαζύγιο και ο συμβιβασμός τού κόστισε 187 εκατομμύρια δολλάρια!

Δεύτερος στη σειρά έρχεται ο μουσικός Neil Diamond, ο οποίος είχε παντρευτεί για δεύτερη φορά το 1969 την Marcia Murphey, λίγο πριν βγάλει τον πρώτο του χρυσό δίσκο. Η πορεία του ήταν μεγάλη και έγινε ένας από τους πιο πλούσιους καλλιτέχνες. Mετά από 25 χρόνια γάμου πήραν διαζύγιο και οι λόγοι δεν επέτρεπαν συμβιβασμούς. Η Marcia έφυγε από αυτό το γάμο παρέα με τη μισή περιουσία του Neil και ο ίδιος δήλωσε ότι άξιζε και το τελευταίο σεντ!

Τρίτος ακολουθεί ο σκηνοθέτης Steven Spielberg, που μαζί με το διαζύγιό του από την Εimi Irving μετά από τέσσερα χρόνια γάμου έγινε και κατά 100 δολλάρια φτωχότερος!

Η πεντάδα κλείνει με έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς Harrison Ford, o οποίος πήρε διαζύγιο από την Μelissa Mathison μετά από έξι χρόνια γάμου. Του κόστισε 85 εκατομμύρια δολλάρια και φυσικά έπαιρνε ποσοστα και από τις ταινίες του.

Η χρυσή δεκάδα συνεχίζει με τον ηθοποιό Kevin Costner, o οποίος για να καταφέρει να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του Cindy, αναγκάστηκε να του δώσει 80 εκατομμύρια δολλάρια αφού βρισκόταν και στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του μετά την επιτυχία του “Χορεύοντας με τους λύκους”.

Έβδομος έρχεται ο James Cameron με τον χωρισμό του από την Linda Hamilton, αφού τον πέτυχε μετά την τεράστια επιτυχία του “Τιτανικού” και του απέσπασε τα μισά λεφτά που πήρε από την εταιρία παραγωγής, δηλαδή 50 εκατομμύρια δολλάρια!

Το πρώην μέλος των Beatles” Paul Mac Cartney παντρεύτηκε την κατά 30 χρόνια μικρότερή του

Ηeder Mils και αφού τον κατηγόρησε ότι της φέρθηκε άσχημα και την κλέιδωσε έξω από το σπίτι, κατάφερεε να φύγει από αυτό με 49 εκατομμύρια δολλάρια!

Ο τραγουδιστής Phil Collins έδωσε στην τρίτη γυναίκα του Οrianne να 47 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει ο Michael Douglas που χώρισε μετά από 21 χρόνια γάμου από την Diandra, η οποία δεν άντεχε άλλο τον αλκοολισμό και τη βίαιη συμπεριφορά του και συμβιβάστηκε με 45 εκατομμύρια δολλάρια αλλά και κάποια σπίτια που πολλοί θα ζήλευαν!

READ more