Τα… πιπεράτα σενάρια πίσω από την απόλυση της Σέριλ Κόουλ !

Aν και το τάλεντ σόου “X- Factor” θα αρχίσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο, τα όργανα -κι όχι αυτά της ορχήστρας- άρχισαν νωρίς.

Το έναυσμα δόθηκε από την ξαφνική απόλυση της Βρετανίδας τραγουδίστριας Σέριλ Κόουλ από την κριτική επιτροπή, παρότι η Κόουλ, μέλος του συγκροτήματος Girls Aloud, ήταν προσωπική επιλογή του εμπνευστή και παραγωγού του σόου, Σάιμον Κάουελ, ενώ συμμετείχε και στην αγγλική βερσιόν του σόου.

Επισήμως δεν δόθηκε καμία εξήγηση για τους λόγους της απόλυσής της, αν και ελέχθη ότι οι ιθύνοντες του παιχνιδιού θεώρησαν πως η έντονη βρετανική προφορά της Σέριλ θα ξένιζε το αμερικανικό κοινό, που δεν θα μπορούσε να την καταλάβει.

Πολύ παίχτηκε και το σενάριο ότι η Κόουλ “κόπηκε” από το σόου επειδή δεν ήταν γνωστή στις ΗΠΑ. Μάλιστα πολλοί χρήστες του Facebook και του Twitter αναρωτιόνταν στις αναρτήσεις τους: “Ποια είναι αυτή; Είναι τραγουδίστρια;”.

Βέβαια, στη Βρετανία η Σέριλ είναι μεγάλο αστέρι εξαιτίας και της συμμετοχής της στο σούπερ δημοφιλές “X Factor”, αλλά και εξαιτίας του γάμου της με τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Ασλεϊ Κόουλ. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2006 και χώρισαν το 2010, αφότου η Κόουλ πληροφορήθηκε από τις… εφημερίδες ότι ο σύζυγός της την είχε απατήσει τουλάχιστον με πέντε γυναίκες αυτά τα τέσσερα χρόνια του γάμου τους.

Το πιο… πιπεράτο σενάριο, πάντως, θέλει τη Βρετανίδα ποπ σταρ να μαζεύει τις βαλίτσες της άρον άρον για την πατρίδα της, επειδή η ετέρα κριτής, Πόλα Αμπντούλ, δεν τη βρήκε του γούστου της. Στις πρώτες οντισιόν πετούσε, όπως λέγεται, φαρμακερά υπονοούμενα για τη… συνάδελφο κριτή, ενώ κυκλοφορεί και η φήμη ότι εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή σχέση που έχει με τον Κάουελ, από την εποχή που ήταν μαζί στο άλλο τάλεντ σόου, τo “American Idol”, για να τον πείσει ότι η συμπατριώτισσά του δεν είναι κατάλληλη για τη θέση του κριτή.

Τη θέση της τώρα πήρε η “Pussycat Doll”, Νικόλ Σέρζινγκερ, η οποία είχε αναλάβει μαζί με τον Στιβ Τζόουνς την παρουσίαση του σόου. Ωστόσο, από μία εμφάνισή της πέρσι στο βρετανικό “X Factor”, φαίνεται πως εντυπωσίασε τον Κάουελ, ο οποίος είχε δηλώσει πως είναι “καταπληκτική, πανέμορφη και ανελέητα φιλόδοξη” και πως τη “λατρεύει”.

Οσο για τη Σέριλ, επέστρεψε ήδη στην Αγγλία και παρόλο που ακούστηκε ότι θα ξανακαθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής της αγγλικής εκδοχής του παιχνιδιού, τελικά δεν θα συμμετάσχει, ούτε σε αυτό. Αυτό που ακούστηκε είναι ότι θα ξανασμίξει με το συγκρότημα “Girls Aloud” προκειμένου να σχεδιάσουν περιοδείες για το 2012.

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More