Τα πρώην ζευγάρια της εγχώριας showbiz στις πρώτες διακοπές μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους – Φωτογραφίες

Αρκετά ήταν τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τα οποία τους τελευταίους μήνες ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Για κάποια ο χωρισμός ήταν η επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων, μετά από μια έντονη φημολογία για τη σχέση τους, ενώ για άλλα η είδηση του διαζυγίου έπεσε σαν «βόμβα» στον χώρο των media.

Το φετινό Πάσχα βρήκε αρκετούς celebrities σε μια νέα εποχή για τη ζωή τους!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Με δύο φωτογραφίες με τον σκύλο της «Σωτήρη» η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε το «Χριστός Ανέστη» στα social media, λίγο πριν το τέλος των διακοπών της.

«Τελευταία μέρα στο νησί  και εγώ μαζί με τον Σωτήρη απολαμβάνουμε τον ήλιο και την θάλασσα ενώ μαθαίνουμε ότι στην πόλη γίνεται χαμός από βροχή. Όπως και να χει, όπως και να σας βρίσκει αυτό το απόγευμα, χρόνια πολλά με τη δύναμη σας ενεργή για όμορφα ξεκινήματα», έγραψε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην πρώτη της απόδραση μετά τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Στην Κρήτη βρέθηκε με τα παιδιά της η Κατερίνα Παπουτσάκη, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά. Η γνωστή ηθοποιός πέρασε αρκετό χρόνο με τα παιδιά της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την βόλτα του στην παραλία.

 

 

Ευγενία Σαμαρά

Στο Πήλιο η ηθοποιός της σειράς «Σασμός» μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Γιάννη Ποιμενίδη. Η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από τις διακοπές του Πάσχα, ενώ μέχρι σήμερα, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στην προσωπική της ζωή και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον ηθοποιό.

 

Γιάννης Ποιμενίδης

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά, πόζαρε ημίγυμνος από το μπαλκόνι του απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό. Ο Γιάννης Ποιμενίδης, επίσης δεν έχει μιλήσει για τον χωρισμό του από την ηθοποιό με την οποία υπήρξαν ζευγάρι επί 9 χρόνια!

Λένα Δροσάκη

Στο Αλιβέρι Εύβοιας βρέθηκε πρόσφατα η Λένα Δροσάκη, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram φωτογραφία με τον γιο της από τα παιχνίδια στην παραλία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Drosaki (@lenakidrs)

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Στα Τρίκαλα Κορινθίας ο γνωστός ηθοποιός στην πρώτη απόδραση μετά τον χωρισμό του από τη Λένα Δροσάκη. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πραγματοποίησε μια μίνι απόδραση με τον γιο του, ανεβάζοντας στα social media σχετικό βίντεο από το σπίτι της διαμονής τους.

 

Γιώργος Μαυρίδης

Ταξίδι στην Ιταλία για τον Γιώργο Μαυρίδη λίγο μετά την είδηση για τον χωρισμό του από την Κρίστη Καθάργια. Το ζευγάρι το οποίο τον περασμένο Μάιο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ένα περίπου χρόνο μετά, ακολούθησε χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στην Ιταλία δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

Κρίστη Καθάργια

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη πέρασε οικογενειακά τις ημέρες του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, πάντα δίπλα στον γιο της!

«Είναι και ένα θέμα που δεν θέλω να το πάρω εγώ πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά. Ό,τι είναι να πούνε θα το πούνε. Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο να μην πάρω μέρος, δεν θέλει και ο ίδιος να πάρει μέρος», δήλωσε πρόσφατα ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποίος ήταν κουμπάρος στον γάμο του Γιώργου Μαυρίδη με την Κρίστη Καθάργια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristi Kathargia (@kristyandthekid)

Read More

And More