Τα πρόσωπα της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού χώρου που απόλαυσαν το χριστουγεννιάτικο Λονδίνο

25 ημέρες ακριβώς απομένουν για τα Χριστούγεννα και τι πιο… χριστουγεννιάτικο από ένα ταξίδι στο στολισμένο Λονδίνο!

Η Ευρώπη έχει φορέσει τα γιορτινά της και για ακόμη μια χρονιά την τιμητική της έχει η πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας. Το Λονδίνο στολίστηκε και δεν ήταν λίγοι οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου που αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι εξπρές και να πάρουν μια γεύση… από Χριστούγεννα.

Είτε με την οικογένειά τους, είτε με φίλους ή το έτερον ήμισυ, τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και απόλαυσαν το χριστουγεννιάτικο Λονδίνο!

  • Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού αγαπάει πολύ τα ταξίδια και δεν είναι λίγες οι φορές που μαζί με τον σύζυγό της ξεκλέβουν λίγο χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και φροντίζουν να πραγματοποιούν κι από ένα, είτε αυτό είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Πριν μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο παιδιά τους και οικογενειακώς έζησαν μαγικές στιγμές.

  • Τατιάνα Στεφανίδου

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-Live βρέθηκε στο Λονδίνο για τον πιο ξεχωριστό λόγο, καθώς εκεί εργάζεται ο γιος της, Νικόλας Ευαγγελάτος.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ένα ταξίδι εξπρές το περασμένο Σαββατοκύριακο στη βρετανική πρωτεύουσα για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον 23χρονο Νικόλα, δίνοντας μας μια γεύση από τις χριστουγεννιάτικες βόλτες τους μέσα από τα social media.

Ο 23χρονος γιος της της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου μετά το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο (MSC Finance Investment and Wealth Management), εδώ και ενάμισι χρόνο εργάζεται στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας ως Investment specialist, asset pricing.

«Στιγμές απέραντης ευτυχίας αγκαλιά με το ξενιτεμένο μου αγόρι!» έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα του βίντεο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

  • Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αμέσως μετά το τέλος του Love Island, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε στο Λονδίνο για να χαλαρώσει και να περάσει όμορφες στιγμές με τους φίλους της.

«Τέσσερις μέρες στο Λονδίνο και έβγαλα μόνο αυτές τις φωτογραφίες για την εποχή των social media τις λες ελάχιστες. Για το πόσο τέλεια πέρασα, τις λες πάρα πολλές. Σε αυτό το ταξίδι τις «στιγμές» τις αποτύπωσα σαν παιδί, στην καρδιά μου» έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

  • Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή την ονομαστική της γιορτή, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» βρέθηκε και εκείνη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.

Χωρίς να αποκαλύπτει με ποιον ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα, η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε και εκείνη σε χριστουγεννιάτικο mood κάνοντας τις βόλτες της στη στολισμένη μεγαλούπολη. 

«Μετά από χρόνια ξανά στο Λονδίνο… ο τόπος μοσχοβολά από αρώματα Χριστουγέννων κ εγώ δραπέτευσα λίγο από την καθημερινότητα μου… #blessed (και πρώτη φορά βγάζω τόσες λίγες φωτογραφίες)» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στα social media.

  • Κωνσταντίνος Αργυρός

Στο Λονδίνο ταξίδεψε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Μετά από ένα πετυχημένο διήμερο στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά, ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε μια μικρή απόδραση στο εξωτερικό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν δίστασε να μοιραστεί στιγμιότυπα από το ταξίδι του στα Instagram Stories του.

  • Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ξέκλεψαν λίγο χρόνο αυτή την εβδομάδα και ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, λίγο πριν επιστρέψουν στις νυχτερινές εμφανίσεις τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eimai i Kaiti p agapouses! (@kaitigarbi)

Read More

And More