Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Τσαλίκη μετά το θανατηφόρο τροχαίο – Εκείνος ενημέρωσε την μητέρα του για το θάνατο της θείας του

“Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον”… Με αυτά τα λόγια και φανερά καταβεβλημένος μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με την Ζήνα”. Ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε όλο το βράδυ στο νοσοκομείο της Στυλίδας, στο πλευρό της μητέρας του, που νοσηλεύεται εκεί με πολλαπλά κατάγματα.

Το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στην περιοχή στοίχισε την ζωή της θείας του και οδήγησε την μητέρα του στο νοσοκομείο. Μάλιστα, παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο τραγουδιστής ήταν αυτός που ενημέρωσε την μητέρα του για το θάνατο της θείας.

Αξίζει, να αναφέρουμε πως μόλις έμαθε για το ατύχημα, ο Γιώργος βρέθηκε αμέσως στο πλευρό της μητέρας του και πέρασε όλο το βράδυ, κοντά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά τα πολλαπλά κατάγματα που έχει υποστεί θα χρειαστούν πολλούς μήνες αποθεραπείας όπως ενημέρωσαν οι γιατροί που την παρακολουθούν. Διάβασε εδώ όλες τις πληροφορίες

Read More

And More