Τα… σπάει κάθε “Βράδυ” ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Τι κι αν έρχεται… “Βράδυ” στους δέκτες μας; Τι κι αν το τηλεοπτικό ραντεβού που κλείνει μαζί μας είναι… μεταμεσονύχτιο και υπάρχουν σαφέστατα φορές που αν θες να τον παρακολουθήσεις πρέπει οποσδήποτε πρώτα να εφοδιαστείς με… μανταλάκια; Ολα αυτά δεν έχουν εμποδίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο, να κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινα !

Με άλλα λόγια; Το “Βράδυ” του φέτος τα… σπάει από πλευράς τηλεθέασης, μιας και απ ΄ότι δείχνουντα τηλε-φαινόμενα η συγκεκριμένη εκπομπή έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς φίλους. Και για του λόγου το αληθές;

Από την αρχή της σεζόν και συγκεκριμένα από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 28 Δεκεμβρίου, παραμένει πρώτη στην ώρα μετάδοσης της και η διαφορά που τη χώρισε από τον ανταγωνισμό, άγγιξε τις 6 μονάδες.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν ,όμως, και η πορεία της στα δυναμικά γυναικεία κοινά φτάνοντας μέχρι και το 53,2% στο γυναικείο κοινό 15-24 και το 35,5% στο κοινό 15-44.

Οσο για το ποιους φιλοξενεί στο τελευταίο “Βράδυ” του γι ΄αυτή την εβδομάδα ο Πέτρος Κωστόπουλος; Αρχικά συναντά την Βίκυ Μιχαλονάκου, η οποία θα έρθει για να μοιραστεί μαζί μας τα highlights της τηλεοπτικής της πορείας. Αμέσως μετά την σκυτάλη παίρνει η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία και θα μας εκμυστηρευτεί τα επαγγελματικά της σχέδια ενώ ακόμη θα μας μιλήσει για την τηλεοπτική της εμπειρία καθώς και για την εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση.

Read More

And More