Site icon TLIFE

Τα… σπάει κάθε “Βράδυ” ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Τι κι αν έρχεται… “Βράδυ” στους δέκτες μας; Τι κι αν το τηλεοπτικό ραντεβού που κλείνει μαζί μας είναι… μεταμεσονύχτιο και υπάρχουν σαφέστατα φορές που αν θες να τον παρακολουθήσεις πρέπει οποσδήποτε πρώτα να εφοδιαστείς με… μανταλάκια; Ολα αυτά δεν έχουν εμποδίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο, να κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινα !

Με άλλα λόγια; Το “Βράδυ” του φέτος τα… σπάει από πλευράς τηλεθέασης, μιας και απ ΄ότι δείχνουντα τηλε-φαινόμενα η συγκεκριμένη εκπομπή έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς φίλους. Και για του λόγου το αληθές;

Από την αρχή της σεζόν και συγκεκριμένα από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 28 Δεκεμβρίου, παραμένει πρώτη στην ώρα μετάδοσης της και η διαφορά που τη χώρισε από τον ανταγωνισμό, άγγιξε τις 6 μονάδες.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν ,όμως, και η πορεία της στα δυναμικά γυναικεία κοινά φτάνοντας μέχρι και το 53,2% στο γυναικείο κοινό 15-24 και το 35,5% στο κοινό 15-44.

Οσο για το ποιους φιλοξενεί στο τελευταίο “Βράδυ” του γι ΄αυτή την εβδομάδα ο Πέτρος Κωστόπουλος; Αρχικά συναντά την Βίκυ Μιχαλονάκου, η οποία θα έρθει για να μοιραστεί μαζί μας τα highlights της τηλεοπτικής της πορείας. Αμέσως μετά την σκυτάλη παίρνει η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία και θα μας εκμυστηρευτεί τα επαγγελματικά της σχέδια ενώ ακόμη θα μας μιλήσει για την τηλεοπτική της εμπειρία καθώς και για την εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση.

© 2024 tlife.gr