Τα τελευταία λόγια της άτυχης αθλήτριας που πνίγηκε στην πισίνα – Ποια ήταν η 28χρονη Σεμέλη- Θεοδώρα

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρέτησαν για πάντα, σήμερα το μεσημέρι, την Σεμέλη Θεοδώρα Αντύπα. Λίγο πριν κλείσει τα 28 της χρόνια πνίγηκε στην πισίνα του Κολυμβητηρίου “Πεπανός”, στην Πάτρα, μετά από μοιραία βουτιά.

“Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να πρέπει να πολεμήσεις το ίδιο σου το μυαλό!!!!!”. Αυτά ήταν, σύμφωνα με το thebest.gr, τα τελευταία λόγια της στο facebook λίγο πριν πάει στο κολυμβητήριο.

Η μοιραία στιγμή

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης. Την Σεμέλη είδε πρώτος ένας 11χρονος που φώναξε σε δύο γονείς που κάθονταν δίπλα στην πισίνα γιατί παρακολουθούσαν τα παιδιά τους και αυτοί τους προπονητές.

Έκανε βουτιά και δεν ανέβηκε στην επιφάνεια του νερού. Αρχικά προβληματίστηκαν και στη συνέχεια αφού την είδαν αναίσθητη άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια.

“Την είδανε στον βυθό. Σε μισό λεπτό πέθανε” λέει στο thebest.gr φανερά συγκλονισμένος ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Παναγιώτης Κογκόλης για την άτυχη κοπέλα.

“Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός, δεν ξέρουμε ακόμη τους λόγους που οδήγησαν την κοπέλα στον θάνατο. Περιμένουμε την απάντηση του ιατροδικαστή. Ήταν πρώην αθλήτρια του ΝΟΠ και πολύ έμπειρη. Την γνώριζαν οι περισσότεροι στο “Πεπανός”. Είχε βγάλει κάρτα με το κοινό. Την είδε ο προπονητής της μαζί με έναν άλλον προπονητή.” λέει ο κ. Κογκόλης…

Τα σενάρια για τα αίτια του θανάτου

Τα σενάρια για τον θάνατό της άτυχης αθλήτριας διαδέχονται το ένα το άλλο. Περισσότερο φως θα ρίξει η τοξικολογική εξέταση τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σε περίπου ενάμιση μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν ευρήματα πνιγμού και ορισμένα άλλα, για τα οποία όμως δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σαφήνεια αν δεν ολοκληρωθούν και εξετάσεις.

Συζητείται έντονα το σενάριο που σχετίζεται με μια ίωση που την ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η κοπέλα εξακολουθούσε να γυμνάζεται, παρά το γεγονός ότι ήταν ασθενής.

Το συγκινητικό μήνυμα του φίλου της

”Η Σταλίτσα κάποτε έφυγε για τον μεγαλύτερο αγώνα της, εκεί που όλοι είναι νικητές….Καλό ταξίδι ”Σταλίτσα” μου. Αυτά έγραψε, μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το gnomip.gr, σε ένα σημείωμα στην 27χρονη Σέμελη Θεοδώρα Αντύπα, ο φίλος της που κολυμπούσαν και προπονούνταν μαζί κάθε μέρα.

O ίδιος άφησε ένα κεράκι και λίγα λουλούδια, δίπλα στην πισίνα του Α. Πεπανός.

Ποια είναι η Σεμέλη Θεοδώρα Αντύπα

Η νεαρή κοπέλα είναι από την Αθήνα. Με καταγωγή από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου. Είχε σπουδάσει στην ΑΣΟΕ και στην Πάτρα εργαζόταν στην ΙΜΕ Πληροφορική. Ήταν αθλήτρια με αρκετές διακρίσεις.

Read More

And More