Τα τετράποδα… παρανυφάκια του Robbie Williams!

Τα τετράποδα… παρανυφάκια του Robbie Williams! | tlife.gr

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που μας ταξιδεύει κάθε φορά που τραγουδάει το »I just wanna feel… real love» και μας ξεσηκώνει με το »Let Me Entertain You», Robbie Williams, ύστερα από 5 χρόνια σχέσης με την γνωστή ηθοποιό, Ayda Fields, ανέβηκε πέρυσι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά τον Αύγουστο του 2010 και μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει πολλές φωτογραφίες του γαμπρού και της νύφης. Oι δυο τους φαίνεται πως ήθελαν να απολαύσουν στο έπακρο την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, γι’ αυτό και ενημερωθήκαμε για το ευτυχές γεγονός αρκετό καιρό μετά.

Στο μυστήριο λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε πέρσι, βρέθηκαν καλοί φίλοι, όλα τα μέλη των οικογνειών τους και φυσικά… τα οκτώ σκυλάκια τους, που έκλεψαν την παράσταση. Ο λόγος;

Τα 8 τετράποδα, διαφορετικής ράτσας, μεγέθους και ηλικίας, φορώντας μια λευκή κορδέλα και κολάρο από λευκά τριαντάφυλλα, ήταν τα παρανυφάκια στον γάμο του Robbie και της Ayda και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην ποζάρουν μαζί με το ζευγάρι.

Ακόμα και η νύφη, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της, είχε αγκαλιά της ένα από αυτά.

Η αγάπη του Robbie για τα ζωάκια, και ειδικά για τα συγκεκριμένα τετράποδα είναι άλλωστε γνωστή. Στο παρελθόν ο ίδιος είχε δηλώσει: »Δε θα με ενδιέφερε να είμαι στην κριτική επιτροπή του X Factor. Έχω τα σκυλιά μου στο σπίτι μου και το προτιμώ. Πάντα έρχονται πρώτα σε οτιδήποτε κάνω και μετά ακολουθεί η δουλειά και η οικογένεια.».

Μπορεί πάνω από όλα να έρχονται τα 8 σκυλάκια του, όμως τελικά το πήρε το κορίτσι και τώρα, όπως διαβάσαμε στο winnipegfreepress, θέλει να κάνει και οικογένεια μαζί της. »Η Ayda θέλει ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά εγώ θέλω δύο παιδιά. Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Μέσα στο 2012 θα έχουμε, μάλλον, κάνει οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

READ more