Τα τηλεοπτικά μας βράδια θα είναι διαφορετικά από σήμερα στον ΑΝΤ1 : Τι αλλαγές υπάρχουν στο prime-time του καναλιού…

Η αιφνιδιαστική απόφαση του Mega να “παγώσει” την πρεμιέρα του “Master Chef 2” και να το κρατήσει στο συρτάρι για του χρόνου, λόγω κρίσης βεβαίως – βεβαίως, στάθηκε η αιτία οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε μία αναδιαμόρφωση του βραδινού τους προγράμματος.

Βλέπετε, ο ανταγωνισμός σαφέστατα δεν θα είναι τόσο έντονος όπως αρχικά περίμεναν οι Αντεννικοί με το “Master Chef 2”, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία τους να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση και στις μέρες που δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά στους πίνακες τηλεθέασης, να προσπαθήσουν να κερδίσουν το χαμένο τηλεοπτικό έδαφος.

Ετσι, από σήμερα ο ΑΝΤ1 ανασυντάσσει τις τηλεοπτικές του δυνάμεις και πέφτει στην μάχη της τηλεθέασης με “οπλο” του κάποιες αλλαγές στο prime – time, αλλά και κάποιες νέες αφίξεις, όπως είναι το παιχνίδι με τον Γιώργο Λιανό , “Galileo” που κάνει πρεμιέρα αύριο το βράδυ στους δέκτες μας.

Το πρόγραμμα ,λοιπόν, του καναλιού του Αμαρουσίου από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, διαμορφώνεται ως εξής :

Δευτέρα:
21:00 Wipe Out
22:00 Blackout
23:00 Ράδιο Αρβύλα
24:10 OLA 12

Τρίτη
:
21:00 Galileo
22:00 Με το Δεξί
23:00 Ράδιο Αρβύλα
Τετάρτη:
21:00 Galileo
22:00 Ελεύθερος & Ωραίος
23:00 Ράδιο Αρβύλα
Πέμπτη:
21:00 Galileo
22:00 Fab5
24:00 Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο
Παρασκευή:
21:00 Galileo
22:00 Laugh Attack
24:00 Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Μάλιστα, αξίζει να σας πω, πως θα υπάρξουν λίαν συντόμως και πάλι κάποιες διαφοροποιήσεις στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1, μιας και μέχρι το τέλος του μήνα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και η νέα, κωμική σειρά του καναλιού και του Αλέξανδρου Ρήγα, “Το αμάρτημα της μητρός μου”. Μία σειρά η οποία είναι πολύ πιθανό να τοποθετεί στα βράδια της Τετάρτης !

Read More

And More