Τα τρυφερά φιλιά διάσημων ζευγαριών για καλό σκοπό! [pics]

Ο έρωτας καλά κρατεί στην εγχώρια showbiz! Μερικά από τα πιο διάσημα και ερωτευμένα ζευγάρια έδωσαν το παρών σε ένα λαμπερό πάρτι γνωστής εταιρίας αλκοόλ, στο Γκάζι και μοίρασαν φιλιά για καλό σκοπό. Η συγκεκριμένη καμπάνια της εταιρίας έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, “Κιβωτός του Κόσμου”.

Οι ambassadors της σημαντικής αυτής προσπάθειας, ήταν το αγαπημένο ζευγάρι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ιλένια Ουίλιαμς που όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να παροτρύνει τον κόσμο να μαζέψει φιλιά ώστε αυτά να μετατραπούν σε οικονομική ενίσχυση της Κιβωτού με ένα σημαντικό ποσό!

Το παρών έδωσαν επίσης δεκάδες επώνυμα ζευγάρια καθώς και πολλοί καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο που φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν φιλιά για να ενισχύσουν το έργο της Κιβωτού. Ανάμεσα στα διάσημα ζευγάρια ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και η Βάνα Μπάρμπα, ο Άνθιμος Ανανιάδης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Τρύφωνας Σαμαράς κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Όλγα Πηλιάκη-Στέλιος Χανταμπάκης

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου-Κώστας Σόμμερ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος

Σάρα Εσκενάζη-Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Σόφη Πασχάλη-Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Δημήτρης Κολτσίδας-Ιλένια Ουίλιαμς-Πέννυ Κατράνου-Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δημήτρης Κολτσίδας-Πέννυ Κατράνου-Ιλένια Ουίλιαμς-Δημήτρης Ουγγαρέζος-Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Δημήτρης Κιλέρης-Βάνα Μπάρμπα

Έμυ Λιβανίου-Γιώργος Τσαλίκης-Βάνα Μπάρμπα

Ιλένια Ουίλιαμς-Δημήτρης Ουγγαρέζος

Φελίσια Λαπάτη-Τρύφωνας Σαμαράς

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More