Site icon TLIFE

Τα “χώνουν” σε William και Kate Middleton – “Ο γιος τους είναι τύραννος!”

Ο μικρός George μεγαλώνει στα πούπουλα και όπως φαίνεται έχει γίνει αρκετά κακομαθημένος. Ο λόγος για τον γιο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton που αν και μόλις 3 χρόνων έχει κάνει όλους στο παλάτι να μην του χαλούν χατίρι.

Ωστόσο, ο δημοφιλής μικρός πρίγκιπας άρχισε μάλλον κάπως νωρίς να έχει επικριτές. Δημοσίευμα της “Globe And Mail”, που επικαλείται πηγές από το Παλάτι, ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού έχει αποκτήσει το παρατσούκλι του … “βασιλικού τρομοκράτη” και “μικρού τυράννου”. Σύμφωνα με πηγές μέσα από το παλάτι αναφέρεται πως ο μικρός: “Χτυπά πόρτες, παίρνει τα πράγματα των υπαλλήλων και άλλων παιδιών. Είναι ένας εφιάλτης και δημιουργεί χάος”.

Αφορμή για το ρεπορτάζ στάθηκε φυσικά η στάση του παιδιού σε επίσημη εκδήλωση με αεροσκάφη που συνόδευσε τους γονείς του. Εκεί, αφού κουράστηκε λίγο και ταλαιπωρήθηκε ο μικρός George έβαλε τα κλάματα, ήθελε αγκαλιά και φέρθηκε όπως κάθε κακομαθημένο παιδί… Αυτός είναι και ο λόγος που σε επόμενες εξόδους ο μπόμπιρας έμεινε στο παλάτι και δεν συνόδευσε το πριγκιπικό ζευγάρι.

Από τη σκληρή κριτική όμως, της καναδικής εφημερίδας δεν έλειψαν και ο William με την Kate που χαρακτηρίζονται ως “τεμπέληδες και ανίκανοι γονείς” που δεν μπορούν να θέσουν όρια στον γιο τους.

Πάντως, κακά τα ψέματα, όπως κάθε πρώτο παιδί έτσι και ο George έχει τις παραξενιές του… Μόνο που το μικρό πριγκιπόπουλο έχει κατορθώσει να γίνει σταρ από την ώρα που γεννήθηκε και είναι δύσκολο να μπει πια σε καλούπια!



© 2024 tlife.gr