Τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz ποζάρουν full in love στις διακοπές τους

Ο Αύγουστος αποτελεί τον μήνα του καλοκαιριού που οι περισσότεροι επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους είτε μαζί με τις οικογένειές τους είτε μαζί με τους φίλους τους είτε μόνοι.

Μπορεί ο φετινός Αύγουστος να επιφύλασσε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις, μιας και οι φωτιές που ξέσπασαν σε διάφορες περιοχές της χώρας έκαψαν τις περιουσίες πολλών ανθρώπων, όμως η ελπίδα και το χαμόγελο “πεθαίνουν” τελευταία.

Οι celebrities της εγχώριας showbiz, μετά από μερικές ημέρες που επέλεξαν να κρατήσουν απόσταση από τα social media λόγω των άσχημων συνθηκών, έχουν επιστρέψει δυναμικά στην ενεργό δράση τους και έτσι καθημερινά μοιράζονται με τους followers τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Με αφορμή τον 15Αυγουστο, αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να δημοσιεύσουν στους λογαριασμούς τους φωτογραφίες με το έτερον ήμισυ, στέλνοντας τις ευχές τους σε όσους τους ακολουθούν. Τα ζευγάρια ζουν τον έρωτά τους με φόντο το απέραντο γαλάζιο και ποζάρουν χαρούμενοι και με ανέμελη διάθεση στο φακό.

Ανάμεσά τους η Βασιλική Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια, η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά, ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τη Μπέσυ Μάλφα, ο Γιώργος Τσαλίκης με τη Δώρα Δημητροπούλου, ο Μιχάλης Ζαμπίδης με τη Μαρία, η Άννα Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό, ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία

Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη

Γιώργος Τσαλίκης – Δώρα Δημητροπούλου

Μπέσυ Μάλφα – Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη

Read More

And More