Τα “Ζόρικα Επαγγέλματα” μετακομίζουν Παρασκευή!

Τα “Ζόρικα Επαγγέλματα” μετακομίζουν στον ΑΝΤ1! Η εκπομπή του Σπύρου Σούλη θα βγαίνει πλέον στον αέρα κάθε Παρασκευή. Βλέπετε, οι υπεύθυνοι του καναλού θεώρησαν πως ίσως η τελευταία μέρα ή μάλλον νύχτα της εβδομάδας θα μπορούσε να της ταιριάξει καλύτερα και να είχαν πιο θετικά αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης.

Ετσι, ο παρουσιαστής θα μας προσφέρει πλέον εντυπωσιακές τηλεοπτικές εικόνες κάθε Παρασκευή βράδυ στις 10.15. Οσο για το πως θα τον δεις απόψε; Αιωρούμενο!

Στο έκτο επεισόδιο, o Σπύρος «εργάζεται» ως εναερίτης επιθεωρητής δομικών έργων στη γέφυρα Ρίου Αντίρριου, στο πιο δύσκολο και απαιτητικό έργο της σύγχρονης Ελλάδας. Η γέφυρα κατασκευάστηκε για να αντέξει 120 χρόνια, με την προβλεπόμενη συντήρηση. Αυτό σημαίνει ότι εξειδικευμένοι γάλλοι αλπινιστές έρχονται μια φορά τον χρόνο και επιθεωρούν εξονυχιστικά όλα τα ζωτικά της σημεία. Πάνω και κάτω από το νερό.
Σε αυτό το επεισόδιο, ο Σπύρος, μετά από ειδικό training, πήρε μέρος στην επιθεώρηση της γέφυρας πάνω από το νερό. Συγκεκριμένα πήρε μέρος σε τρεις δράσεις. Κρεμάστηκε από το κατάστρωμα της γέφυρας και επιθεώρησε το μπετόν του πυλώνα Α2, καθάρισε με ειδικό πιεστικό το βαγονέτο επιθεώρησης κάτω από το κατάστρωμα της γέφυρας, κρεμασμένος 70 μέτρα πάνω από τη θάλασσα και τέλος ήλεγξε, έβαψε και φωτογράφισε τις λευκές καλωδιώσεις της γέφυρας του 2ου πυλώνα που συγκρατούν το οδόστρωμα της γέφυρας. Ήταν από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα επαγγέλματα των ζόρικων επαγγελμάτων!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164