Τάκης Καραγκούνιας: Οι πιο έντονοι καβγάδες του «Μισθοφόρου» με τους συμπαίκτες του στο Survivor

O Τάκης Καραγκούνιας μπήκε στο Survivor τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Αθηνάς Ευμορφιάδη.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης στα social media, λόγω του δυναμισμού του και του έντονου χαρακτήρα του. Πολλές φορές, δεν δίστασε να έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους συμπαίκτες του και να ξεσπάσει όταν ένιωσε ότι τον αδικούν.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο φετινός «Μισθοφόρος» του Survivor, είναι 48 ετών και έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος του πολεμικού ναυτικού. Μετά την αποστρατεία του, ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία. Έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλητής ενώ υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας.

Οι κόντρες με τους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα

Αναστάτωση στην κόκκινη ομάδα είχε προκληθεί όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως άκουσε κάποιο παίκτη της αντίπαλης ομάδας να λέει «το έχει κουλό», μετά από τραυματισμό του στο χέρι. Μετά από συζήτηση στην καλύβα των διασήμων, οι παίκτες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο Τάκης μάλλον έλεγε ψέματα. «Λέει κάτι για να το πει; Καταλάβαμε ότι δεν το είπε κανένας και το έκανε επίτηδες. Καταλάβαμε ότι ο Τάκης λέει ψέματα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλεδης.

Ο καβγάς με τον Σακη Αρσενίου

Σε άλλη φάση του παιχνιδιού, παρακολουθήσαμε μια έντονη λογομαχία μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Σάκη Αρσενίου, οι οποίοι παρ’ ολίγον να πιαστούν στα χέρια. «Από την πρώτη μέρα μου φέρεται υποτακτικά με λέει “αγοράκι μου”, 48 χρονών, λίγο πριν μπω στα 49 και να με φωνάζει κάποιος “αγοράκι μου”. Την άλλη φορά με είπε “μικρέ” και τον στραβοκοίταξα και το κόψε», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η ατάκα «Φοράς παντελόνια; Σε φοράνε» του Σάκη Αρσενίου ήταν εκείνη που έβγαλε εκτός εαυτού τον Τάκη, ο οποίος απάντησε «Θα μου μιλάς, έτσι όπως σου μιλάω, με απόλυτο σεβασμό» ξεσπώντας σε ουρλιαχτά στην παραλία.

Ο καβγάς με τον Άρη Σοϊλέδη

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε ξεσπάσει και κατά του Άρη Σοϊλέδη κατηγορώντας τον δεύτερο πως πηγαίνει πάντα πρώτος για ψαροντούφεκο χωρίς να αφήνει κάποιον από τους άλλους παίκτες της κόκκινης ομάδας. «Ο Άρης για άλλη μια φορά ήθελα να πάρει το ψαροντούφεκο να πάει για ψάρεμα, δεν με έχει αφήσει ποτέ να πάω πρώτος. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. Μάλλον προσπαθεί να βγάζει αυτός τα ψάρια για να κάνει το κέφι του; προσπαθεί να δείξει ότι προσφέρει περισσότερα;», είχε πει εκνευρισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ακολούθησε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ των δύο παικτών με τον Άρη Σοϊλέδη εξοργισμένο να λέει: «Ότι γουστάρω θα κάνω, δεν θα μου φωνάζεις» και τον Τάκη Καραγκούνια σε έντονο ύφος να απαντά: «Και εγώ τι είμαι για να με λες αγοράκι σου;».

Το ξέσπασμα ενάντια στη Βρισήιδα Ανδριώτου

Ο Τάκης Καραγκούνιας, σε ένα από τα συμβούλια του νησιού, ξέσπασε κατά της Βρισήιδας Ανδριώτου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Η ένταση ήταν μεγάλη με την Βρισήιδα να απομονώνεται προκειμένου να ηρεμήσει.

«Αυτό που είπες στην Ευρυδίκη Τάκη ήταν λάθος. Αυτό που της είπες ήταν πολύ άσχημο. Δεν λες κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολλά», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στον Τάκη Καραγκούνια.

Η αλλαγή ομάδας και η επίθεση από τον αντίπαλό του στο παιχνίδι Στάθη Σχίζα

Μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων στο Survivor, o Τάκης Καταγκούνιας βρέθηκε στην μπλε ομάδα. Στα πρώτα αγωνίσματα που συμμετείχε με τους νέους τους συμπαίκτες δέχτηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση από τον Στάθη Σχίζα.

Ο Στάθης κινήθηκε επιθετικά προς τον Τάκη πετώντας ένα μπαλάκι στην πλάτη του. «Είσαι τρελός ρε μαλ…κα; Σου έριξα εγώ αγκωνιά; Είσαι τρελός; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μαλ..κα» φώναξε εξοργισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν.

Το γεγονός αυτό καταδίκασε ως απαράδεκτο και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ενώ στη συνέχεια ο Στάθης ζήτησε συγνώμη από τον Τάκη για όσα έγιναν.

Το κράξιμο από την Ναυσικά και η απάντησή του

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν μεταξύ των παικτών με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ρίχνει τα καρφιά της στον πρώην συμπαίκτη της στην κόκκινη ομάδα. «Δεν έχω να πω πολλά για τον Τάκη, όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν έχει μυαλό και τα κάνει όλα τόσο φανερά, που δεν χρειάζεται να πούμε κάτι οι υπόλοιποι. Δεν χρειάζεται να παίξει σε κάποιο σίριαλ ή ταινία. Είναι από μόνος του ηθοποιός αλλά κάκιστος… Ντροπή σου Τάκη για άλλη μια φορά. Δεν ξέρω τι να πω. Με έχεις κουράσει απίστευτα», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά.

Από την πλευρά του ο Τάκης ξέσπασε μιλώντας για τη Ναυσικά: «Κρίμα για την ποιότητά της ως άνθρωπο! Δεν με νοιάζουν αυτά, δεν με αγγίζει τίποτα. Αν θέλουν να με βγάζουν φάουλ, ας με βγάζουν»

Η επίθεση στη Μυριέλλα Κουρεντή λίγο πριν την αποχώρηση

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια, ο Τάκης Καραγκούνιας κοντραρίστηκε με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

«Ίσως σήμερα να φύγει ένας άνθρωπος που δεν αξίζει να φύγει. Μακάρι να φύγεις εσύ. Είναι η άποψή μου, με πείραξε το ύφος σου» της είπε σε έντονο τόνο ο «Μισθοφόρος», με τη Μυριέλλα Κουρεντή να αντιδρά γελώντας: «Δεν πιράζει Τάκη μου, καλή καρδιά».

Ο καβγάς με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το Σάββατο 2/4 για μία ακόμη φορά λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε έναν έντονο καβγά ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Οι δυο παίκτες από την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν είναι στα μαχαίρια, καθώς και οι δύο είναι πολύ έντονοι χαρακτήρες.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα δήλωσε: «Μόνο με έναν άνθρωπο δεν μπορώ να επικοινωνήσω και ξέρετε όλοι ποιος είναι αυτός. Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να βρω κώδικα επικοινωνίας, αλλά προφανώς δεν υπάρχει για τον Τάκη. Ξυπνάει το πρωί θέλει να μιλήσει πρώτος, κοιμάται το βράδυ θέλει να μιλήσει τελευταίος, Μαλώνει με όλο τον κόσμο».

Ο Τάκης Καραγκούνιας αφού απαγόρευσε στον Κωνσταντίνο να του μιλάει είπε χαρακτηριστικά: «Τρέχω για όλους, παίζω για όλους, έχω κουραστεί πλέον, πρέπει να κοιτάξω λίγο τον Τάκη γιατί στο μαραθώνιο που λέγεται Survivor, θέλω να τερματίσω. Πρέπει να προσέχω τι λέω και τι κάνω, γιατί έχουν μπει άτομα μέσα που ήρθαν να κάνουν το δικό τους σόου και αγωνιστικά είναι ανύπαρκτοι και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι σόου και ίντριγκες».

 

Read More

And More