Τάκης Ζαχαράτος: «Λύγισε» μιλώντας για τις κακοποιημένες γυναίκες

Με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή Πάμε Δανάη. Μέσα σε όλα ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε και για το βιβλίο του “Πάστα Σεράνο” το οποίο έχει αφιερώσει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και όλες τις κακοποιημένες γυναίκες χωρίς να καταφέρει να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Το βιβλίο μου είναι αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί. Το έχω αφιερώσει στον Βαγγέλη τον Γιακουμάκη και όλες τις γυναίκες που έχουν δεχθεί κακοποίηση. Η γυναίκα για μένα συμβολίζει κάτι πολύ σημαντικό, είναι ότι πιο πολύτιμο υπάρχει. Είναι αυτή που μας έχει φέρει στη ζωή. Σας λατρεύω τις γυναίκες. 

Είχα πάντα γυναίκες που με αγαπούσαν… Επειδή σας λατρεύω τόσο πολύ, ήθελα να βγάλω όλη μου αυτή την αγάπη και να βρω από που στα κομμάτια προέρχεται όλη αυτή η βία και γιατί ένας άνθρωπος βρίσκει ένα λουλούδι και αντί να το ποτίσει το ξεριζώνει και το πετάει ή το σκοτώνει;

Το βιβλίο μου ξεκινάει το 1959 στην Κυψέλη, φτάνει το 40 και τελειώνει το 2015. Είναι η ιστορία ενός άγγελου πραγματικά που συναντάει τέρατα» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος και συνέχισε,

«Έχω βιώσει κακοποιητικές συμπεριφορές, πάρα πολλές φορές. Απλά εγώ είχα την τρέλα να μπαίνω μπροστά. Ακόμα το κάνω όταν βλέπω να συμβαίνει κάτι κακοποιητικό σε κάποιον».

Read More

And More