Τάκης Ζαχαράτος: Μας δείχνει τα σημάδια της λεύκης στο κορμί του και στέλνει το δικό του μήνυμα!

Έχει περάσει ένας χρόνος αφότου ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε πρώτη φορά για τη λεύκη από την οποία πάσχει. Χωρίς κανένα κόμπλεξ, αλλά και με πλήρη συνείδηση ότι με την αναγνωρισιμότητά της μπορεί να βοηθήσει άνδρες και γυναίκες που έχουν την ίδια νόσο να μην ντρέπονται για το σώμα τους και την εμφάνισή τους, πολυσχιδής καλλιτέχνης τώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram, δείχνοντας και τα σημάδια της λεύκης πάνω στο κορμί του.

Η λεύκη είναι δερματική πάθηση κατά την οποία περιοχές του δέρματος και των βλεννογόνων χάνουν σταδιακά την φυσιολογική τους χρωστική (μελανίνη) και γίνονται λευκές. Για περισσότερα σχετικά με την λεύκη διάβασε ΕΔΩ.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο πόζαρε χαμογελαστός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους followers του. «Να αγαπάμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι! Η καλή μου φίλη «Λεύκη» με έμαθε να αγαπώ ακόμα πιο αληθινά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ooh la la!” και την Σάσα Σταμάτη, ο Τάκης Ζαχαράτους είχε εξομολογηθεί: “Δεν κάθομαι εγώ στον ήλιο, ποτέ. Έχω ένα θέμα στο δέρμα μου, έχω λεύκη και δεν κάνει να κάθομαι. Είναι κληρονομική. Θέλει προσοχή γιατί άμα κάτσεις στον ήλιο βγαίνει εμπριμέ…”

Read More

And More