Τάκης Ζαχαράτος: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Κώστα Βουτσά

Μία μαύρη μέρα για την ιστορία του ελληνικού θεάτρου ξημέρωσε σήμερα μιας και ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς “έσβησε” σε ηλικία 88 ετών ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στο Αττικόν νοσοκομείο. Ο θάνατος του σπουδαίου ηθοποιού βύθισε σε απέραντη θλίψη όλους τους Έλληνες, μιας και ο ίδιος μεγάλωσε γενιές και γενιές με το έργο του. Από νωρίς το πρωί δεκάδες είναι τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που θέλησαν να αποχαιρετήσουν δημόσια τον “αιώνιο έφηβο”.

Μεταξύ εκείνων ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός perfomer δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του Κώστα Βουτσά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποχαιρέτησε τον μεγάλο ηθοποιό με ένα συγκινητικό κείμενο. “Σήμερα έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος,ένα εξαιρετικός ηθοποιός! Ένα ζωντανό παράδειγμα επαγγελματία, ένας υπέροχος οικογενειάρχης και ένας άντρας με όλη την σημασία της λέξης!

Κώστα μου…ήσουν πρότυπο μου και εύχομαι έστω και λίγο να σου μπορέσω να σου μοιάσω στην αγάπη,την γενναιοδωρία,τον έρωτα για την ζωή και στο σπάνιο ήθος σου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ όχι μόνο για το γέλιο που μας χάρισες απλόχερα αλλά και για κάτι προσωπικό που θα κρατήσω για εμένα…με μία σου κίνηση μου δίδαξες παιδεία και ήθος! Σου χρωστάω ευγνωμοσύνη για την φροντίδα και την στήριξη! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου….ζεις στην καρδιά μας!”.

Καλό ταξίδι!

Read More

And More