Τάκης Ζαχαράτος: “Οι άνθρωποι που με αγαπάνε, ουδέποτε μου είπαν κάτι για τη λεύκη” (video)

Ο Τάκης Ζαχαράτος φιλοξενούμενος, σήμερα το πρωί , στον καναπέ της Σταματίνας Τσιμιτσιλή μίλησε με αφορμή τη συνέχιση των επιτυχημένων παραστάσεων του για τη λεύκη που έχει στο δέρμα του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε ανοιχτά και περιέγραψε πως αντιμετωπίζει την λεύκη και πώς τη διαχειρίζεται στη καθημερινότητά του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος η λεύκη είναι κάτι κληρονομικό, από τον πατέρα του και ότι κάποιες φορές, στο παρελθόν κάλυπτε με σπρέι ή make up τα χέρια του με αποτέλεσμα να λερώνει τα ρούχα και τις επιφάνειες που ακουμπούσε.

Ο επιτυχημένος performer που έχει αγαπηθεί από το θεατρόφιλο κοινό τόνισε πως είναι συμφιλιωμένος με την λεύκη και αστειευόμενος είπε χαρακτηριστικά” Μου αρέσει τόσο πολύ που λέω ότι βγαίνω και εμπριμέ το καλοκαίρι. Βέβαια εξήγησε ότι πρέπει να αποφεύγει τον ήλιο και έχει μάθει να προστατεύεται από αυτόν χρησιμοποιώντας αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας.

Ο Τάκης Ζαχαράτος εξήγησε πως δεν δέχθηκε bulling για τη λεύκη, ίσως και να μην το κατάλαβε όπως λέει γιατί συνήθως είναι καλοπροαίρετος με τους ανθρώπους.

”Bullying δεν μπορώ να πω ότι δέχθηκα. Εγώ βέβαια είμαι και τόσο χαζοβιόλης που δεν καταλαβαίνω. Μπορεί να μου κάνει bullying κάποιος και γω να μιλάω κανονικά. Αλήθεια το λέω. Συντονίζομαι στο θετικό» πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης. «Παιδιά, είμαστε μοναδικοί όλοι! Άλλος είναι εμπριμέ εσωτερικά, εγώ είμαι εσωτερικά. Βγαίνω και σε ζέμπρα. Δεν μασάμε παιδιά. Υπάρχει κανείς άλλος που να έχει αυτά ακριβώς τα σημάδια; Όχι! Είναι ένα μοναδικό σημάδι της φύσης, δηλαδή μου κάνει τατουάζ ο Θεός».

Τέλος ο Τάκης Ζαχαράτος θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα σχετικά με την λεύκη σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια πάθηση με εκείνον: «Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι το εξής… Όποιος σ’ αγαπάει, θα σ’ αγαπήσει για αυτό που είσαι. Οι άνθρωποι που με αγαπάνε, ουδέποτε μου είπαν κάτι για τη λεύκη ή την είδαν. Δηλαδή δεν το βλέπουν» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More