Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή της καριέρας αναρωτιόντουσαν, “Τι είναι τούτο; Τραγουδιστής δεν είναι, τραβεστί;»

Για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα βήματα της καριέρας του μίλησε στην κάμερα του “MEGA Καλημέρα” ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ιδιαίτερο. Ακόμα είναι πολύ νωπό και δεν το έχω καταλάβει. Όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δυο επιλογές, ή θα γίνεις πατέρας του εαυτού σου και να πάρεις το μικρό σου παιδάκι από το χέρι και να πεις ¨τώρα έχεις εμένα” που προϋποθέτει όμως μια προεργασία με τον εαυτό σου, τους γονείς σου, με την ψυχή σου, θέλει λίγο δουλίτσα. Η άλλη επιλογή είναι να γίνεις θύμα και να σκέφτεσαι, “γιατί να μου συμβεί εμένα”.

Κρατάω μόνο τα ευχάριστα, τη δύναμη που είχε αυτός ο άνθρωπος που μου έλεγε “δε θα σταματήσεις ποτέ”. Όταν είχε πεθάνει η μαμά μου, του είχα πει ότι θέλω δυο χρόνια και μου είπε, “Θα είναι πολύ δυστυχισμένη η μαμά σου εκεί πάνω, κι εγώ αν φύγω θα βγεις να τραγουδήσεις για μένα την επόμενη. Γιατί, το Ζαχαρακέικο δε μασάει, προχωράει”. Εγώ είμαι ο μπαμπάς μου πια και αυτό μέχρι να βρει μια ισορροπία, θέλει χρόνο» είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε πως τον αντιμετώπισαν στα πρώτα του βήματα.

«Και τώρα έχω δυσκολίες. Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν “Τι είναι τούτο που εμφανίστηκε τώρα; Τραγουδιστής δεν είναι.  Τραβεστί; Drag queen; Ηθοποιός;” Τι είναι; Μέχρι πρόσφατα με ρώταγαν τι ακριβώς είναι αυτό που κάνω. Δεν υπήρχε κάτι ανάλογο πριν. Στο τέλος είπα “Παιδιά, είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος και δε θέλω καμία ταμπέλα”» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Read More

And More