Τάκης Ζαχαράτος: Το TLIFE στην έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας – Ποιοι έδωσαν το παρών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/6 η έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Βεάκειο.

Ο ταλαντούχος showman έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Έλα μεσ’ την αγκαλιά μου», όπου σατιρίζει και μιμείται με τον δικό του μοναδικό τρόπο αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου, χαρίζοντας ασταμάτητο γέλιο στο κοινό. Ο Τάκης Ζαχαράτος “φόρεσε” τα καλύτερά του και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό – το ίδιο έχει σκοπό να κάνει και στις επόμενες παραστάσεις του – μιας και αυτή είναι η πρώτη του περιοδεία μετά από αρκετά χρόνια.

Στο τέλος μάλιστα της παράστασης, όλο το κοινό σηκώθηκε όρθιο προκειμένου να τον χειροκροτήσει με τον ίδιο φανερά συγκινημέν9ο να τους ευχαριστεί δηλώνοντας πως είναι η πρώτη φορά που οι θεατές σηκώνονται όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν.

Το παρών στην πρώτη παράστασης της καλοκαιρινής περιοδείας του Τάκη Ζαχαράτου έδωσαν αρκετοί επώνυμοι από τον Έλληνες. Ανάμεσα σε αυτούς ο φωτογραφικός φακό του TLIFE, απαθανάτισε τους: Νίκο Παπανδρέου, Αλεξία Κληρονόμου, Έλενα Ράπτη, Μάριο Φραγκούλη, Μαυρίκιο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, την Έρρικα Πρεζεράκου και την Τίνα Μιχαηλίδου.

Στο τέλος της παράστασης όλοι μαζί βρέθηκαν στα παρασκήνια για να συγχαρούν τον Τάκη Ζαχαράτο και στη συνέχεια να φωτογραφηθούν μαζί του.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More