“Ταμάμ”: Βρήκανε την νέα τους πρωταγωνίστρια!

Τέλος καλό, όλα καλά! Μπορεί η αιφνιδιαστική αποχώρηση της Μαρίας Λεκάκη από το “Ταμάμ” να έφερε όσο να πεις τα πάνω-κάτω στη σειρά του ΑΝΤ1, όμως, οι συντελεστές της έδειξαν ενισχυμένα τηλεοπτικά αντανακλαστικά και κατάφεραν άμεσα να βρουν την νέα, ιδανική σύντροφο του Μανώλη Μαυροματάκη!

Και το όνομα αυτής; Μυρτώ Αλικάκη! Η γνωστή ηθοποιός μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, αποφάσισε να επιστρέφει και επιστρέφει με τον καλύτερο τρόπο, λέγοντας το “ναι” σε μία αισθηματική κωμωδία, δίνοντάς μας την ευκαιρία και πάλι να την απολαύσουμε σε ένα είδος που την έχουμε λατρέψει. Ποιος ξεχνά την υπέροχη ερμηνεία της στα επίσης “Υπέροχα Πλάσματα” του Alpha;

Κατά τα άλλα η Μυρτώ έχει υπηρετήσει και βαθιά ερωτικές, δραματικές σειρές, όπως επίσης και σειρές – θρίλερ, όπως ήταν η συνεργασία της με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στο “Κόκκινο Κύκλο” και στην “Ανατομία ενός εγκλήματος”.

Φυσικά η ηθοποιός μας “συστήθηκε” για πρώτη φορά τηλεοπτικά, αναλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη θρυλική σειρά του Mega και της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, “Αναστασία”!!!

Read More

And More