Ταμίλα Κουλίεβα – Live News: Η συγκίνηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία – «Παρακολουθώ μουδιασμένη τα γεγονότα»

Το απόγευμα της Τρίτης 1/3 η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε με ζωντανή σύνδεση στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο θέλοντας να εκφράσει την άποψή της για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει καταγωγή από τη Ρωσία, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παρακολουθώ μουδιασμένη και συντετριμμένη τα γεγονότα. Μιλάμε για πόλεμο τον 21ο αιώνα και πόσο μάλλον ανάμεσα σε δύο λαούς που έχουν κοινή ιστορία, κοινή θρησκεία, κοινές παραδόσεις και κοινή γλώσσα. Σε όλους ήταν αδιανόητο κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου για συνειδητοποιήσω αυτό που συμβαίνει. Μιλάμε για δύο λαούς αδέρφια και σε όλους τους Ρώσους υπάρχει ουκρανικό αίμα… Έχω σπουδάσει μαζί με Ουκρανούς και μοιραζόμασταν το φαγητό, το νερό».

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ουσιαστικά μιλάμε για έναν εμφύλιο. Αυτή τη στιγμή έχουμε προσφυγικές ροές από την Ουκρανία προς τη Ρωσία κι από τη Δυτική προς τις άλλες χώρες. Είναι παράνοια. Στηρίζουμε την ειρήνη. Ο μοναδικός σωστός δρόμος είναι η διπλωματία… Πολλοί Ρώσοι έχουν φίλους και συγγενείς στην Ουκρανία. Δεν είναι μόνο η Ρωσία του Πούτιν αλλά και του Ντοστογιέφσκι… Είναι η Ρωσία του παππού μου, που πολέμησε και σκοτώθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» συμπλήρωσε η Ταμίλα Κουλίεβα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Read More

And More