Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν είχα ακούσει ποτέ ένα “μπράβο” από τους γονείς μου. Προσπαθούσα να αποδείξω ότι…» [video]

Στο talk show «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, δεν υπάρχει παρουσιαστής, δεν υπάρχει καλεσμένος. To βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου, ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ταμίλα Κουλίεβα συνομίλησαν για τις πολυτάραχες και αντισυμβατικές ζωές τους, σε μία αποκαλυπτική συζήτηση.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τους γονείς της και την ανάγκη που είχε να γίνει αποδεκτή από εκείνους. Όσον αφορά στη μητέρα της, η ηθοποιός εξήγησε ότι άργησε να έρθει η στιγμή να της πει το πρώτο “μπράβο” για όσα είχε καταφέρει μέσα από το θέατρο και μόνο από μία τυχαία συγκυρία συνειδητοποίησε πόσο επιτυχημένη ήταν στην Ελλάδα η κόρη της.

«Όλα αυτά τα χρόνια που η μητέρα μου δεν με είχε δει στο θέατρο σαν να προσπαθούσα να της αποδείξω ότι τα κατάφερα. Γιατί δεν είχα ακούσει ποτέ ένα “μπράβο” από τους γονείς… Γενικά ήταν νοοτροπία και στα χρόνια των σπουδών, πολύ σκληρή εκπαίδευση… Πείστηκε ότι πραγματικά έγινε κάτι με εμένα εδώ όταν πήγε να πάρει βίζα στην πρεσβεία και συνάντησε ένα κοριτσάκι κι άρχισε να της μιλάει για εμένα και έφυγε κλαίγοντας. Τότε πείστηκε και μου είπε “μπράβο παιδί μου” …», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More