Τάμτα: Αποκαλύπτει την ηλικία της, μιλά για τη σχέση που έχει με την κόρη της και το ιδιαίτερο στιλ της! [pics]

Η Τάμτα είναι μία από τις Ελληνίδες τραγουδίστριες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν τόσο για το εντυπωσιακό στιλ τους όσο και για την ξεχωριστή φωνή της. Η 23χρονη κόρη της είναι ότι πολυτιμότερο έχει, αφού τη μεγάλωσε μόνη της κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η δημοφιλή τραγουδίστρια έχει μάθει να δουλεύει σκληρά και να πραγματοποιεί όλα της τα όνειρα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

Τα τελευταία χρόνια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού τόσο τα προσωπικά της όσο και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή της στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision μαζί με την Κύπρο ενώ παράλληλα η σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα όλο και δυναμώνει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε για όλα. Αρχικά, μίλησε για το στιλ και τον τρόπο που εκείνη ντύνεται στην καθημερινότητά της: “Εννοείται πως στην καθημερινότητά μου φοράω τζιν και αθλητικά. Απλώς μπορεί τα αθλητικά μου να είναι μπλε ηλεκτρίκ και όχι μαύρα. Αλλά συνήθως είμαι άβαφη και σχεδόν ποτέ χτενισμένη. Φυσικά στη δουλειά μου και στις εμφανίσεις μου δοκιμάζω διάφορα στιλ, αλλά προβάλλω την καλλιτεχνική μου ταυτότητα. Μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα στιλ και να πειραματίζομαι με τη μόδα. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με ένα συγκεκριμένο στιλ. Μου είναι δύσκολο. Μου αρέσουν οι αλλαγές. Αλλά έτσι εκφράζομαι”.

 

Όσον αφορά την καθημερινότητά της και το τι κάνει μέσα σε αυτή, η Τάμτα απαντά:”Κάνω πάρα πολλά πράγματα και το 99% των δραστηριοτήτων μου σχετίζεται με τη δουλειά. Ακόμη και η γυμναστική που κάνω το βράδια μου θεωρώ ότι σχετίζεται με τη δουλειά μου. Εννοείται, βεβαίως, ότι είναι καλό να φροντίζουμε το σώμα μας είτε δουλεύουμε σε γραφείο, είτε κάνουμε μια δουλειά καλλιτεχνική. Ίσως περνάω φάσεις όπου είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου και θέλω ως ποπ καλλιτέχνης η εικόνα μου να είναι άψογη στις εμφανίσεις μου”.

Η δημοφιλή τραγουδίστρια αποκάλυψε την ηλικία της αλλά και το πώς νιώθει που μεγαλώνει:”Δεν με πειράζει που μεγαλώνω. Νιώθω ότι μεγαλώνω αλλά δεν μεγαλώνω. Με βοηθάει και η δουλειά που κάνω. Δεν ξέρω πως θα ήμουν ως 37χρονη κάνοντας κάποια άλλη δουλειά. Νομίζω ότι δεν θα υπήρχε μεγάλη διαφορά. Θεωρώ ότι βγάζουμε στους άλλους αυτό που αισθανόμαστε μέσα μας. Βέβαια έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται “μέχρι πότε μπορώ να τραγουδάω με κορμάκι;” Ακόμα μπορώ να το κάνω, αισθάνομαι ότι μου επιτρέπεται”.

Βέβαια, η Τάμτα δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τη σχέση που έχει σήμερα με την 23χρονη κόρη της: “Με κάνει υπερήφανη. Είμαι μαμά πρωτίστως και μετά όλα τα υπόλοιπα. Με βοήθησε πολύ η μητέρα μου με την κόρη μου. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω διαφορετικά. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, η κόρη μου ήταν ήδη 8 ετών, γεγονός που κάπως με διευκόλυνε”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164