Τάμτα: Ακύρωσε την εμφάνισή της στο Eurovision Cocktail Party - Η επίσημη ανακοίνωση του RIK

Τάμτα: Ακύρωσε την εμφάνισή της στο Eurovision Cocktail Party – Η επίσημη ανακοίνωση του RIK | tlife.gr

Η Τάμτα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Ισραήλ. Όμως ένα πρόβλημα υγείας έχει αναγκάσει την αγαπημένη τραγουδίστρια να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Όπως σας είχαμε γράψει στο TLIFE, η Τάμτα έχει βγάλει κήλη και χρειάζεται ξεκούραση ώστε να γίνει καλά και να αντεπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμά της.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια ακύρωσε το Eurovision Cocktail Party όπου θα παρουσιαζόταν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision για λόγους υγείας.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε πριν από λίγο από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου:

«Αγαπητοί Φίλοι & Συνεργάτες,

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας σχετικά με το Eurovision Cocktail Party για το οποίο σας στάλθηκε πρόσκληση για να σας ενημερώσουμε ότι αυτό αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί στο σύντομο μέλλον, σε ημερομηνία που θα σας κοινοποιηθεί.

Οι λόγοι αναβολής σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Τάμτα, που άλλωστε και η ίδια δημοσιοποίησε πρόσφατα, και το οποίο δεν της επιτρέπει προς το παρόν να πραγματοποιήσει αεροπορικό ταξίδι.

Σημειώνεται για σκοπούς άρσης οποιασδήποτε παρεξήγησης, ότι η Τάμτα βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης και παρά το θέμα που αντιμετώπισε, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του video clip χθες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η ημερομηνία προβολής του βίντεο κλιπ παραμένει η 5η Μαρτίου 2019 και αυτό θα πραγματοποιηθεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ κατά τις 20:30 περίπου.

Σας ευχαριστούμε πολύ, θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας για τη νέα ημερομηνία του πάρτι και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περαιτέρω.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γραφείο Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

ΡΙΚ»

READ more