Τάμτα: Δεν φαντάζεσαι ποιο κορίτσι από το GNTM εμφανίζεται στο video clip του “Replay”!

Το «Replay» είναι το κομμάτι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Τάμτα την Κύπρο στον 64ο ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Ισραήλ. Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα… μεταμορφώνεται και μας ταξιδεύει στον iconic & sexy κόσμο του official video του «Replay», τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Γιάννης Μιχελόπουλος. 

Το βράδυ της Τρίτης, το video clip του «Replay» το παρακολούθησαν ζωντανά στις 21:00, μόλις ανέβηκε, περίπου 10.000 άτομα, ενώ σχεδόν 24 ώρες μετά οι προβολές του έχουν φτάσει σχεδόν τις 400.000. Όπως θα διαπιστώσατε, γι’ ακόμη μια φορά η Τάμτα ξεδίπλωσε το ταλέντο της στο τραγούδι και τον χορό, ενώ το στιλ και οι ενδυματολογικές της επιλογές γι΄ακόμη μια φορά ενθουσίασαν του θαυμαστές της.

Βλέποντας το video clip, λοιπόν, εντοπίσαμε μια γνώριμη φυσιογνωμία ανάμεσα στους χορευτές που εμφανίζονται δίπλα στην Τάμτα. Συγκεκριμένα, ξεχωρίσαμε ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model. Αυτό δεν είναι άλλο από την Άννα Τσακουρίδου, η οποία εργάζεται ως χορεύτρια και έκλεψε τις εντυπώσεις με τα λικνίσματά της.

Το τραγούδι υπογράφουν οι Alex P, Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Victory Svensson, Albin Nedler, ονόματα τα οποία έχουν συνεργαστεί με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως οι One Direction, ο Mark Anthony, η Demi Lovato, ο Avicii, η ΜΟ, οι 5SOS, η Jennifer Lopez, η Nicki Minaj, ο Arash και άλλοι.

Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο από τα γυρίσματα του video clip, στο οποίο φαίνεται να κάνει… οξυγονοκόλληση πιο sexy από ποτέ, φορώντας nude εσώρουχά.

Read More

And More