Τάμτα – Ελένη Φουρέιρα: Τα fashion icon της showbiz είχαν την ίδια έμπνευση [pics]

Είναι και οι δύο από τα hot πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής και σε κάθε τους εμφάνιση τραβούν πάνω τους τα βλέματα. Δεν είναι μόνο τα εκρηκτικά live τους και η σκηνική παρουσία αλλά και το ιδιαίτερο στιλ τους. Η καθεμιά έχει το δικό της αλλά και οι δύο έχουν πολλές φορές γίνει αντικείμενο συζήτησης για αυτό. Ο λόγος για την Τάμτα και την Ελένη Φουρέιρα που αυτή τη φορά είχαν και την ίδια έμπνευση. Πηγή τους η Kim Kardashian.

Θυμάσαι δύο εβδομάδες νωρίτερα, στα Mad Video Music Awards, που η Τάμτα έγινε το επίκεντρο των ειδικών της μόδας με το look που επέλεξε για το κόκκινο χαλί. Η τραγουδίστρια, που έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο fashion icon, ξεχώρισε με το outfit της. Πρόκειται για ένα vintage κομμάτι που συνδυάστηκε με vintage γυαλιά ηλίου GIANFRANCO FERRE, Balmain γόβες με vintage αλυσίδες στον αστράγαλο και μια chain bag Versace από τα NAK. Όπως είχε δηλώσει η ίδια στο λαμπερό πάρτι για τα 8 χρόνια TLIFE, τις αρέσουν πολύ τα vintage στοιχεία και πάντα τα προσθέτει στις εμφανίσεις της.

View this post on Instagram

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

H Kim Kardashian είχε φορέσει ακριβώς το ίδιο vintage dress όταν εμφανίστηκε στο after party του Met Gala. Eίχε επιλέξει να το συνδυάσει με PVC γόβες, ένα ponytail και εντυπωσιακό μακιγιάζ, τραβώντας έτσι όλα τα βλέμματα.

Η ίδια εμφάνιση φαίνεται πως ενέπνευσε, δύο εβδομάδες μετά, μία ακόμη celebrity. Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε σε live στη Μαδρίτη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας με το ίδιο στιλ.

Δεν παρέλειψε βέβαια να μνημονεύσει την διάσημη τηλεπερσόνα για την έμπνευση που πήρε από εκείνη για το stage look που είχε το βράδυ της Παρασκευής.

Read More

And More