Τάμτα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ηρώδειο με ’90s look! [pics]

Οι Florence & Τhe Machine, το μουσικό φαινόμενο που έχει συναρπάσει κοινό και κριτικούς, ήρθε στην Ελλάδα, στον πιο ταιριαστό χώρο που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς. Λίγη ώρα μετά την δύση του ηλίου, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, οι Florence & Τhe Machine ανέβηκαν στην σκηνή του Ηρωδείου και από εκεί προσέφεραν στο ελληνικό κοινό μία μαγική και πολυαναμενομενη μουσική βραδιά. Η Florecne Welch εμφανίστηκε σε ένα κατάμεστο Ηρώδειo και αποθεώθηκε στην πρώτη από τις τρεις συναυλίες που θα δώσει συνολικά στην Αθήνα, οι οποίες είναι όλες sold-out. Συγκεκριμένα, οι Florence & The Machine θα εμφανιστούν την Πέμπτη 19 & Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αλλά και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.

Ήταν το πιο αναμενόμενο μουσικό live της χρονιάς, στο οποίο έδωσε το “παρών” πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τάμτα, σε μια solo βραδινή της έξοδό της μετά από καιρό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, έκλεψε τις εντυπώσεις για μία ακόμα φορά με την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, η Τάμτα επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο buggy μαύρο τζιν, το οποίο συνδύασε με ένα oversized πουκάμισο με prints και suede μποτάκια ζώνη. Το όλο look συμπλήρωναν άψογα μία ζώνη με ιμάντα και μία μαύρη shoulder τσάντα.

Όσον αφορά τα μαλλιά της, για μία ακόμα φορά εμφανίστηκε φορώντας ξανθιά περούκα με αφέλειες, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απαλό και έδινε έμφαση στα χείλη, στα οποία είχε χρησιμοποιήσει κόκκινο μεταλλικό κραγιόν. Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε η επιλογή της πάντα ανατρεπτικής τραγουδίστριας να τοποθετήσει ένα οδοντιατρικό κόσμημα σε σχήμα καρδιάς πάνω σε ένα δόντι της. Όσοι την είδαν από κοντά να χαμογελάει εντυπωσιάστηκαν και όχι άδικα!

Δες τις φωτογραφίες:

Τάμτα – Κωνσταντίνος Ρήγος

Τάμτα – Κωνσταντίνος Ρήγος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More