Τάμτα: Καλοκαιρινό ταξίδι στην Καλιφόρνια! [pics,video]

Πριν λίγες μέρες απόλαυσε τις βουτιές της με τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα στην Ελλάδα και τώρα βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια. Ο λόγος για την Τάμτα που σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το hit του καλοκαιριού «Senorita» σε συνεργασία με τον ράπερ SNIK και είναι στα καλύτερά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision με το Replay< μπορεί να μην κατέκτησε υψηλή θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού, κέρδισε όμως την αγάπη του κοινού και οι live εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν έχουν τέλος.

Πριν λίγες εβδομάδες, η όμορφη Τάμτα έκανε Tour στην Ισπανία και βρέθηκε στο Barcelona Pride, στη Μαδρίτη και το stage που είχε τραγουδήσει η Lady Gaga και η Dua Lipa, αλλά και στην Ίμπιζα, όπου συναντήθηκε με τον Jeremy Scott της Moschino!

Η επιστροφή στην Ελλάδα, συνοδεύτηκε με λίγες στιγμές χαλάρωσης και βουτιές σε ελληνικό νησί με τον καλό της και τώρα η Τάμτα βρίσκεται στην Αμερική και την Καλιφόρνια, από όπου ανέβασε φωτογραφίες και video στα Stories της.

Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!

Read More

And More