Τάμτα: Με την κόρη της μοιάζουν σαν αδερφές! Που βρέθηκαν οι δυο τους το βράδυ της Κυριακής; [pics]

Η Τάμτα θεωρείται το απόλυτο fashion icon της Ελλάδας και όχι άδικα. Η τραγουδίστρια φροντίζει πάντα να ξεχωρίζει με τις εκκεντρικές στιλιστικές της επιλογές, ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης και για πολλά νέα κορίτσια που την θαυμάζουν για το πάντα ανατρεπτικό look της.

Σε κάθε της εμφάνιση κάνει τη διαφορά, καθώς συνδυάζει με το δικό της τρόπο, prints, χρώματα και αξεσουάρ. Βέβαια, το στιλ της είναι μοναδικό και δεν μπορεί να αντιγραφεί από καμία άλλη καλλιτέχνιδα, αφού μόνο εκείνη έχει τον τρόπο να υποστηρίζει απόλυτα κάθε της ενδυματολογική επιλογή.

Το βράδυ της Κυριακής, η αγαπημένη pop star παρευρέθηκε στο avant garde fashion show των MI-RO, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Καλών Τεχνών, το βράδυ της Κυριακής, με πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο να τιμά με την παρουσία του το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο.

Ωστόσο, εκεί δεν πήγε μόνη της, αλλά συνοδευόμενη από την μονάκριβη κόρη της, Άννυ. Οι δυο τους δεν πραγματοποιούν συχνά επίσημες κοινές εμφανίσεις, οπότε κατά την άφιξή τους στον χώρο ήταν λογικά τα φλας να αστράψουν πάνω τους. Όπως θα διαπιστώσεις, μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, σε σημείο, μάλιστα, που κάποιος μπορεί να τις περάσει για αδερφές.

Η Τάμτα επέλεξε να φορέσει ένα maxi κόκκινο φόρεμα και έμοιαζε σαν να είχε βγει από παραμύθι, ενώ η Άννυ μια γκρι ολόσωμη φόρμα σε androgyne style. Όπως φαίνεται, οι δυο τους έχουν τελείως διαφορετικό στιλ…

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More