Τάνια Μπρεάζου: Έκανε πραγματικότητα το όνειρό της να τραγουδήσει με τον Σάκη Ρουβά! Φωτογραφία ντουκουμέντο

Από αυτούς που ξεχώρισαν στον τέταρτο κύκλο του X Factor ήταν αναμφισβήτητα η Τάνια Μπρεάζου. Η 18χρονη από την ομάδα της Τάμτα κέρδισε με το ταλέντο της το κοινό και έκανε αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως η Έλενα Παπαρίζου και η Demy, να την επαινέσουν μέσα από τα social media τους. Βέβαια, δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του παγκοσμίως επιτυχημένου show αλλά κατάφερε να κάνει το πρώτο της επαγγελματικό βήμα στη μουσική και μάλιστα δίπλα στο είδωλό της.

Η “μαχήτρια” του παγκοσμίως επιτυχημένου show, όπως την αποκαλούσε η coach της, εμφανίζεται στο καλύτερο summer club της πόλης στο πλευρό του Σάκη Ρουβά. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά έμπρακτα την πίστη του στο X Factor, πήρε μαζί του την Τάνια στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι. Λίγο καιρό μετ΄ατην ενσωμάτωση του Πιλάτου Κουνατίδη στο hot υπερθέαμα του καλοκαιριού.

Στην αποχώρησή της από το X Factor της αποκάλυψε ότι ήταν από τα αγαπημένα του παιδιά και την είχε ξεχωρίσει από την αρχή. Κάπως έτσι, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για την Τάνια. Μια φωτογραφία που ανέβασαν οι θαυμαστές της στο instagram επιβεβαιώνει ότι όχι απλά ήταν ρουβίτσα αλλά επιθυμούσε να τραγουδήσει μαζί με τον Σάκη.

Read More

And More