Τάνια Τρύπη: Αποκαλύπτει την ηλικία της και τον λόγο που έγινε vegan! [video]

Στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Τάνια Τρύπη. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία την φετινή σεζόν υποδύεται τη Σοφία Νικολαΐδη στο “Κόκκινο Ποτάμι” του Open, αποκάλυψε την ηλικία της, την σημασία των τατουάζ που κοσμούν το σώμα της και τον λόγο που αποφάσισε να γίνει vegan.

«Εδώ και 2,5 χρόνια έχω κόψει τα ζώα. Τα παράγωγά τους εδώ και ένα χρόνο περίπου. Με ώθησαν γίνω vegan πληροφορίες που είδα μέσω Internet. Η πρώτη πληροφορία ήταν ένα πλάνο μιας αγελάδας που της έπαιρναν το μωρό της με κλωτσιές. Και άρχισα να το ψάχνω. Έχω χτυπήσει 4 τατουάζ. Το ένα μπράτσο έχει όλα τα ζώα της φάρμας και το άλλο την άγρια ζωή. Θέλω να λέγομαι άνθρωπος. Δεν πιστεύω πως η δική μου η ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας. Ο σύντροφός μου έγινε vegan…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έκανα την κόρη μου όταν ήμουν 25 χρονών. Σήμερα η Τζένη είναι 25 χρονών. Εγώ είμαι 50! Το μυστικό μου είναι πώς αποφεύγω την τοξικότητα, όχι μόνο στο φαγητό, αλλά και στους ανθρώπους».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More