Site icon TLIFE

Τάνια Τρύπη: Επανασύνδεση με τον Πάνο Οικονόμου, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό!

Μια ακόμη ευκαιρία στον έρωτά τους θέλησαν να δώσουν η Τάνια Τρύπη και ο Πάνος Οικονόμου. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πριν από 2,5 χρόνια και έζησαν έναν έρωτα κεραυνοβόλο. Η συγκατοίκησή τους όμως, μαζί με τα παιδιά τους στο Παγκράτι έφερε τη ρήξη. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα οι δυο τους τράβηξαν δρόμους χωριστούς, με την Τάνια Τρύπη να στέλνει ένα μήνυμα όλο νόημα δείχνοντας πόσο στενοχωρημένη ήταν.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα, είχε φύγει από το σπίτι με τις κόρες της Μαρίνα και Τζένη και επέστρεψαν στο διαμέρισμα της ηθοποιού στην Αγίου Μελετίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real», όμως , παρά τις «φουρτούνες» στη σχέση της ηθοποιού με τον πρώην προπονητή του Εθνικού Αστέρα, ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός. Οι δυο τους φαίνεται μάλιστα πως θέλησαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Πρόσφατα το ζευγάρι εθεάθη μάλιστα σε γνωστό στέκι της Κυψέλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου απόλαυσαν το δείπνο τους! «Έδειχναν να έχουν πολύ καλή διάθεση και ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον», ανέφερε άνθρωπος που τους είδε εκείνο το βράδυ!

© 2024 tlife.gr