Τάνια Τρύπη για την κόρη της Τζένη Καζάκου: «Είναι συνάδελφος πλέον οπότε δε θα ακούσει εμένα»

Η Τάνια Τρύπη που τη φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ “Γλυκάνισος” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της Τζένη Καζάκου που τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τον χώρο της υποκριτικής.

«Είμαι υπέρ του να κάνουν τα παιδιά αυτό που θέλουν. Δε μου έκανε έκπληξη που η Τζένη θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι έχει δει και τα καλά και τα κακά. Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει οπότε πάμε λίγο εκ του ασφαλούς. Ψύχραιμη είναι, το μυαλό στο κεφάλι της το έχει, καλά τα πάει. Και η άλλη μου κόρη ασχολείται με την υποκριτική.

Σιγά, σιγά κι εκείνη… Δεν είμαι αυστηρή μαζί τους. Είναι μεγάλες κοπέλες πια. Δεν δίνω συμβουλές παρά μόνο όταν μου ζητηθούν. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει. Επίσης, όταν μιλάμε για συνάδελφο, η Τζένη είναι συνάδελφός μας πια, θα ακούσει τον σκηνοθέτη της, όχι εμένα» είπε.

Σε άλλο σημείο, η Τάνια Τρύπη αναφέρθηκε και σε δυο άσχημες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν λέγοντας, 

«Στο παρελθόν είχα δυο πολύ κακές συνεργασίες. Οι ίδιες δεν κατάλαβαν ότι ήταν κακές συνεργασίες, το κατάλαβα εγώ. Τελείωσε η δουλειά και απλά δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ. Δεν τσακωθήκαμε. Τελειώνει η συνεργασία και απλά δε συνεργάζεσαι ξανά»

 

Read More

And More