Τάνια Τρύπη: Βίντεο «γροθιά στο στομάχι» για τον υιοθετημένο σκύλο της – «Πριν δυο χρόνια βρέθηκε βιασμένος»

Με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο facebook, η Τάνια Τρύπη θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα κατά της κακοποίησης των ζώων.

Αφορμή για την ανάρτηση της Τάνιας Τρύπη στάθηκε το περιστατικό με τον βασανισμό και τον τραγικό θάνατο του Όλιβερ, του πανέμορφου χάσκι στην Αράχωβα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στο βίντεό της η Τάνια Τρύπη συστήνει στους θαυμαστές της την σκυλίτσα της την «Αγάπη» που πριν από δυο χρόνια είχε απασχολήσει την δημοσιότητα, καθώς βρέθηκε βιασμένη παρά φύση και κατά φύση στην Αλεξανδρούπολη.
Το πανέμορφο τετράποδο λίγες ημέρες μετά την κακοποίηση του βρήκε αγάπη και θαλπωρή στο σπίτι της ηθοποιού, η οποία συγκλονισμένη από την αποκάλυψη θέλησε να την υιοθετήσει.

Όπως αναφέρει η ίδια στο βίντεο δυο χρόνια μετά και η σκυλίτσα φαίνεται να αποκτά σταδιακά και πάλι την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους:

«Η Αγάπη πριν δυο χρόνια έζησε την κόλαση καθώς βρέθηκε βιασμένη και κακοποιημένη. Με πολλή αγάπη και υπομονή ζει πλέον ευτυχισμένη και σταδιακά αποκτά ξανά την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Η Αγάπη ήτα τυχερή δεν είναι πάντα τυχερά τα πλάσματα που κακοποιούνται καθημερινά. Η σιωπή είναι συνενοχή. Καταγγείλτε κακοποιητικές συμπεριφορές κατά των ζώων τώρα» αναφέρει στο βίντεό της η Τάνια Τρύπη.

Read More

And More