Τάνια Τσανακλίδου: Μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο

Mια συνέντευξη – εξομολόγηση που έκανε αίσθησε έδωσε στη Lifo, η Τάνια Τσανακλίδου, την οποία αύριο θα μπορούμε να την απολαύσουμε στην παράσταση” Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα” στη σκηνή Φρυνίχου στην Πλάκα, από το θέατρο Τέχνης.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανάμεσα σε πολλά, μίλησε και για την σχέση που είχε πριν από πολλά χρόνια με τον Άλκη Κούρκουλο. Την αποκάλυψη έκανε όταν μίλησε για το πως ένιωσε, όταν έγινε 40 ετών…


“Κατάλαβα πως μπορεί ο θάνατος να μην είναι το τέλος. Λίγο μετά διάβασα όλα τα βιβλία του Καστανέντα και κάπως συμφιλιώθηκα με την ιδέα του θανάτου. Αυτό συνέβη στα 40 μου χρόνια. Μέχρι τότε έλεγα μεγαλοστομίες. Στα 40 μου, που λες, που ήμουν και κουκλάρα, μου φέρνουν τα ανίψια μου μια τούρτα στα γενέθλιά μου. Είπα τότε ότι θα σβήσω 40 κεράκια, γιατί ήταν μια σημαντική επέτειος στη ζωή μου. Σημειωτέον, επειδή τα γενέθλιά μου έπεφταν πάντα σχεδόν μες στη Μεγάλη Εβδομάδα, σπάνια τα γιορτάζαμε στο σπίτι μου. Την ώρα, λοιπόν, που σκύβω να σβήσω τα κεράκια, κοιτιέμαι στον καθρέφτη και βλέπω μια μούρη κρεμασμένη… Μια εικόνα του εαυτού μου που δεν την ήξερα. Παθαίνω σοκ. Σοκ! Δεν έβλεπα την ώρα να φύγουν όλοι και μόλις έφυγαν, πατάω ένα κλάμα! Μπήκα στην πρώτη κρίση ηλικίας στα 40 μου, μολονότι ήμουν ακόμα και όμορφη και δημιουργική! Έκανε πάρα πολύ καιρό να μου περάσει η κρίση αυτή. Την ίδια περίοδο είχα και σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, έναν πολύ νεότερό μου άνδρα, κι αισθάνθηκα πραγματικά πολύ άσχημα»!

Read More

And More